Friss hírek

Rashford: Amad keményen dolgozik ManUtd.com
Rashford: Amad keményen dolgozik

Marcus Rashford kijelentette, hogy Amad utolsó pillanatban szerzett hosszabbításos győztes találata a Liverpool elleni FA-kupa-negyeddöntőben tökéletes módja annak, hogy további játéklehetőséget szerezzen magának a csapatban.

Erik reakciója az FA-kupa sorsolásra ManUtd.com
Erik reakciója az FA-kupa sorsolásra

A Manchester United egy lenyűgöző mérkőzésen elért 4-3-as Liverpool elleni győzelemmel kivívta az FA-kupa elődöntőbe való továbbjutást.

Ten Hag reakciója a Liverpool legyőzésére ManUtd.com
Ten Hag reakciója a Liverpool legyőzésére

Erik ten Hag elismeréssel adózott a Manchester United bátor teljesítménye előtt a Liverpool elleni 4-3-as fantasztikus FA-kupa győzelem kapcsán.

Amad: Minden pillanat olyan, mint egy álom ManUtd.com
Amad: Minden pillanat olyan, mint egy álom

Amikor az ember épp most szerzett hosszabbításos győztes gólt a Stretford End előtt, hogy 4-3-ra megnyerje csapatának az FA-kupa negyeddöntőjét a nagy rivális Liverpool ellen, bármelyik Manchester United-játékosnak megbocsáthatnánk, ha egy kicsit önelégült lenne.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Nottingham Forest – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.25.

Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.

Arsenal – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.22.

A Manchester United vasárnap délután az Arsenal stadionjába utazik. A hazai csapatnál nincs hiány a motivációból, hiszen a vendégcsapat az egyetlen, amely képes volt győzelmet aratni felettük ebben az idényben. Azonban a vendégcsapatnak is jó oka van a küzdelemre, hiszen már nem sok választja el őket a második helytől.

Az elmúlt majd 10 év pazarlásának győztesei

Ten Hag nemrég elmondta, az elmúlt években átlagos játékosok érkeztek. Ha van egy dolog, amiben az összes MU drukker egyetért, akkor ez AZ a mondat tőle. Voltak játékosok, akik szimplán közepesek voltak, mások a drága vételárukat nem szolgálták meg, akadtak olyanok, akik nem illettek bele a csapatba, és ami hihetetlen: sok játékos nem is volt itt 3-4 szezont sem. Nézzük sorban kicsit, jöjjön egy „Best of”, sorrend nélkül persze (az árakat és a statokat a TM és a Wikipedia alapján írtam ide).

Erik, a WEEking?

A címből talán azt gondolhatja az olvasó, hogy Erik ten Hag eddigi munkájának elemzése, kritikája következik eme néhány bejegyzés során.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!