Van Gaal: Nincs vitánk Giggsszel

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal kiakadt a médiára, miután a Ryan Giggsszel való kapcsolatát firtatták.


A felvetés azok után kapott szárnyra, hogy a United másodedzõje rezzenéstelen arccal vette tudomásul, amint csapata az utolsó percekben lõtt góllal gyõzött a Newcastle otthonában.

 

A TV-s operatõr elkapott egy olyan pillanatot, amikor Giggsbõl semmi reakciót nem váltott ki a találat, mialatt Van Gaal õrjöngött az ünneplés közben.

 

A Vörös Ördögöknek nehézkesen megy a bajnokságban, és Van Gaal joggal hiszi azt, hogy semmi szükség a Giggs-szel kapcsolatos pletykákra, mivel a Bajnokok Ligáját érõ helyekért is egyre nagyobb a verseny.

 

"Nem. Nagyon rossz a kapcsolatunk. Nem tudok választ adni. Szeretném hallani azokat a pletykákat" - mondta ironikusan a holland tréner. Aztán hozzátette: "Feldühít ez a kérdés, mert mindenki láthatja, hogy remek a kapcsolatunk."

 

 

"Nagyon keményen dolgozunk együtt. Nem csak Ryannel, de az edzõi stáb többi tagjával, és a játékosokkal is. Ez is egy módja, hogy történeteket találjanak ki. Nagyon mérges vagyok. A saját szabályaimat fogom felállítani a médiával szemben. Nem vagyok elégedett."

 

Hétfõn, 2011 után elõször, a United az Arsenal ellen lép pályára az FA-kupában. Tíz évvel ezelõtt pedig a döntõben találkozott a két klub. Idén a legjobb nyolc között látogat az Old Traffordra a Wenger csapat.

 

Van Gaal szerint ez az idei sorozat slágermeccse. "11 a 11 játékos ellen, magas szinten. Az Arsenal és a Manchester United a bajnokság 3., és 4. helyezettje. Azt hiszem a döntõnek is beillene ez a mérkõzés."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások