Herrera a hónap játékosa

Ander Herrera nagyon örül, hogy õt választották a Manutd.comon szavazó szurkolók a hónap játékosának februári teljesítményéért, és ezentúl is arra koncentrál, hogy további elismeréseket szerezzen a United színeiben.


A spanyol középpályás meggyõzõ fölénnyel nyerte a hivatalos oldal szavazását, begyûjtve a szavazatok 76%-át. A második helyen Marcos Rojo (14%), a harmadikon Chris Smalling (10%) végzett. Herrera beszélt az MUTV-ben az elismerésérõl, amit a meggyõzõ februári játéka miatt kapott.

 

"Ez nagyon sokat jelent nekem, mert a szavazatok a saját drukkereinktõl érkeztek, ami nagyon boldoggá tesz, és hálás vagyok nekik" - tette hozzá. "Jó látni, hogy ennyire értékelik a kemény munkámat, és a szenvedélyemet a futball iránt. Továbbra is segíteni akarom a csapatomat."

 

"Örülök a mutatott formámnak, de még jobban örülnék, ha legyõztük volna a Swansea-t idegenben. Négy mérkõzést nyertünk az elmúlt hónapban, a következõkben is legalább ilyen jól kell szerepelnünk, mivel a negyedik helyen állunk a tabellán, és év végén minimum ebben a pozícióban akarjuk befejezni a bajnokságot"

 

 

A 25 éves játékos elmondta, már az elsõ pillanattól kezdve érzi a United drukkerek szeretetét, és köszönettel tartozik állandó támogatásuk miatt. "Úgy gondolom, szeretik az olyan játékost (a szurkolók), aki sokat robotol, és szenvedéllyel teszi a dolgát. Mindig kimutatták a szeretetüket, már az elejétõl kezdve, és ezért nagyon hálás vagyok" - tette hozzá.

 

"Folyamatosan elmondom, nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy a Manchester United játékosa lehetek, és ez sose fog megváltozni. Megpróbálok mindig szenvedéllyel játszani, kemény munkát végezni, és segíteni a csapaton. Az álmom, hogy minél több trófeát nyerjek a Manchester Uniteddel, és addig nem állok meg, amíg ez nem sikerül."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!