Giggs: Nincs ellentét Van Gaal és köztem

A Manchester United másodedzõje, Ryan Giggs elmondta, azért ünnepelt visszafogottabban a hétközi, St James' Parkban lejátszott találkozón, mert még öt perc hátra volt belõle.


Ryan Giggs ragaszkodik ahhoz, hogy örült Ashley Young utolsó percben lõtt góljának a Newcastle ellen, de nem akarta túlzottan elragadtatni magát, mert a mérkõzés még nem ért véget.

 

Young a 89. percben szerezte meg a gyõztes találatot a St James Parkban, de a kamerák lencsevégre kapták, ahogy Giggs csak bámulja az õrjöngõ Louis van Gaalt. A sajtó megkezdte a találgatásokat, de a másodedzõ leszögezte, hogy szereti a közös munkát a United vezetõedzõjével, és õ is ünnepelt Young góljánál.

 

 

Giggs a következõket nyilatkozta a WalesOnlinenak: "Ünnepeltem, de csak késõbb, csakúgy, mint játékosként. Rájöttem, hogy nem szabad elõre inni a medve bõrére, mert visszavolt még öt perc. Ennyi, komolyan. A média szereti gerjeszteni a feszültséget, már hozzászoktam ehhez."

 

"Jól érzem magam. Élvezem a közös munkát a játékosokkal, és a menedzserrel is, aki már annyi mindent megnyert. Nagyszerûen bánik velem, és sok felelõsségteljes feladatot bíz rám. Új az egész, mintha újra elölrõl kezdõdne a tanulóidõm."

 

"Edzõnek lenni teljesen más, mintha még mindig futballoznék. Nagyon tetszik, és mindennap tanulok valami újat."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások