Juan Mata a hónap játékosa

Juan Mata emlékezetes héten van túl, miután többek közt a Liverpool ellen nyújtott teljesítményével kiérdemelte a Manutd.com szavazói által a legjobb játékos díjat márciusban.


A népszerû spanyol középpályás volt az elmúlt heti Anfield Roadon megrendezett rangadó hõse, miután két góljának köszönhetõen - amibõl a második egy szenzációs ollózó mozdulat után született - a United legyõzte a nagy rivális Liverpool csapatát, és komoly lépéselõnybe került a Bajnokok Ligájáért folytatott versenyfutásban.

 

 

Az ezt megelõzõ mérkõzésen, hazai pályán a Tottenhamet fektette két vállra Louis van Gaal együttese, ahol Mata szintén zseniálisan játszott, és vastaps közepette hagyhatta el a pályát negyed órával az összecsapás vége elõtt.

 

A Manutd.com olvasói is elismerték a kis spanyol csapatra gyakorolt hatását. Az oldal által kiírt hónap játékosa szavazáson Mata a voksok 51%-át gyûjtötte be, és nyerte el ezzel a rangos elismerést. Marouane Fellaini lett a második 33%-al, Wayne Rooney pedig a harmadik 16%-al.

 

 

A Vörös Ördögök ebben a hónapban megnyerték mindhárom meccsüket, ami különösen fontos volt, tekintve, hogy két közvetlen riválissal is játszott a csapat. A Manchester United így tekintélyt parancsoló elõnyt szerzett a legközelebbi üldözõivel szemben és továbbra is tapad a dobogós helyeken álló klubokra.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!