Jones: Van még tennivalónk

Phil Jones szerint a Manchester United jelenleg ugyan remek formának örvend, de sokat kell még dolgozni a csapatnak, hogy bebiztosítsa a jövõ évi Bajnokok Ligája részvételt.


A mai nap lejátszott Manchester United - Aston Villa összecsapáson a hazai pályán játszó Vörös Ördögök könnyed, 3-1-es gyõzelmet arattak Ander Herrera kettõ, valamint Wayne Rooney egy találatával. Ezzel a sikerrel a United ideiglenesen fellépett a dobogó legalsó fokára, és immáron nyolc ponttal elõzik meg az ötödik helyen álló Liverpoolt, de a második helyért való küzdelem a Manchester City, illetve az Arsenal csapataival továbbra is folytatódik. 

 

Jones a Villa meccs után a következõket nyilatkozta: "Nagy gyõzelmet arattunk, fõleg azért, mert néhányan még csütörtökön és pénteken is pályára léptek hazájuk válogatottjaiban. Ez megnehezítette a dolgunkat, de mindenki jól játszott és teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Jó érzés magabiztosan nyernünk a mérkõzéseinket, de kõkemény találkozók várnak még ránk, kezdve a jövõ vasárnapi városi derbivel."

 

 

Jones a rangadóra is kitért: "Ez mindig különleges számunkra. Talán itt akarjuk a legjobban megmutatni, hogy mit is tudunk, és már nagyon várjuk az összecsapást. Be kell biztosítanunk a helyünket a top négyben, de ez nem lesz egyszerû. Tisztában vagyunk vele, hogy még sok nehéz meccs vár ránk a szezon végéig, de készen kell állnunk."

 

Már Daley Blind fejében is a jövõ heti rangadó jár, aki csapattársához hasonló véleményen van: "Minden mérkõzés nagyon fontos a Premier Leagueben, de a városi derbik hangulata mindig egyedülálló, ezért alig várom a jövõ vasárnapot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások