Egy szurkoló lenyúlta Schweinsteiger vizes palackját

A Manchester United kitûnõ rajtott vett a Tottenham legyõzésével, de amíg a szurkolók a meccs nézésével voltak elfoglalva, addig a sasszemû Ryan Giggs a cserepadnál érdekes dologra lett figyelmes.


A Vörös Ördögök Kyle Walker öngóljának köszönhetõen 1-0-ra legyõzték a Spurs csapatát, ezzel egy ideális szezonkezdetet tudhatnak magukénak Van Gaal legényei. Ennek ellenére a legérdekesebb esemény mégsem ez volt szombaton. Az történt ugyanis, hogy Ryan Giggs sasszemét figyelmen kívül hagyva egy szurkoló képes volt elcsenni egy emlékezetes szuvenírt magának az egyik új érkezõnktõl.

 

Számos új United igazolás mutatkozott be a mérkõzésen, köztük Morgan Schneiderlin és Memphis Depay, de ennek a renitens szurkoló által megtett akciónak mégis a korábbi Bayern sztár, Bastian Schweinsteiger lett a szenvedõ alanya.

 

A német válogatott játékosnak a 60. percig kellett várnia, hogy bemutatkozhasson a hazai közönség elõtt, amikor Michael Carrick helyére állt be csereként, ám a világbajnok focista pályára lépése elõtt még forró pillanatokat élt át, ugyanis amikor épp kortyolni szeretett volna egy kis vizet, akkor vette észre, hogy valaki megfújta az üvegét.

 

Hiába tért vissza a helyére diadalittasan az új szerzeményével az alkalmi tolvaj szurkoló, mégsem tudta elkerülni Ryan Giggs szúrós tekintetét.

 

Szerencsére egy közeli United szimpatizáns lencsevégre kapta a jelentsort, amit most neki köszönhetõen be is mutatunk. Megjegyzésképp még annyit, hogy azért az ilyen viselkedés nem ajánlott az Old Traffordon.

 

 

Schweini és kedvenc üvege még együtt

Shweini és kedvenc üvege még együtt a padon

 

 

Az üveg már a "boldog" szurkoló kezében

 

 

Ryan Giggs elkapott "szúrós" tekintete

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások