Beckham reméli Giggs lesz a következõ menedzser

David Beckham legutóbb egy díjátadón tett nyilatkozatában nem rejtette véka alá, hogy szeretné ha korábbi csapattársa Sir Ryan Giggs lenne a United következõ menedzsere.


Ryan Giggs a Moyes korszak után négy mérkõzésen már megbízott menedzserként irányíthatta a Vörös Ördögöket a 2013/14-es szezonban.

 

A továbbiakban is maradt a klubnál, hiszen Louis van Gaal az új menedzser kifejezett kérése volt, hogy az egyik segítõje Giggs legyen, így játékos pályafutásának befejezése után is helyet kapott a walesi ikon.

 

2017-ben lejár a holland szakember szerzõdése a Unitednél és korábban kijelentette a feleségének tett ígére miatt nem is kívánja megújítani azt elõreláthatólag, így David Beckham korábbi Vörös legenda bártan adott hangot véleményének, miszerint szívesen látná Giggst a menedzseri székben a jelenlegi mester távozása után.

 

Így vélekedik Beckham:

„Nem is látok más lehetõséget egy olyan embernek aki egész életét egy klubnak , a Manchester Unitednek szentelte. Úgy vélem nyitva áll elõtte az út, hisz már annyiszor képviselte játékosként a klubot és hazája válogatottját is. Nagyon bízom benne, hogy õ lesz a következõ menedzsere a Unitednek.”

Giggs civilben is labdázgat


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások