Rangnick: Bővítjük az edzői stábot

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere megerősítette, hogy két új név csatlakozik az edzői stábhoz.


A német mester Darren Fletcher és Kieran McKenna segítették a Crystal Palace elleni bajnoki során, akik jelen voltak Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt is, de Michael Carrick távozásával az edzői stáb létszáma lecsökkent.

 

Ebből kifolyólag Ralf Rangnick megerősíti edzői stábját, így csatlakozik a Unitedhez Chris Armas edző és Sascha Lense sportpszichológus is.

 

Armas a New York Red Bulls és a Toronto FC menedzsere volt, valamint az MLS-ben játszott hosszú ideig, illetve az amerikai válogatottban. Lense pedig Rangnick mellett dolgozott a Schalke és a Leipzig csapatainál. 

 

Az ideiglenes menedzser a Young Boys elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt az új kinevezésekről.

 

 

"Nem tervezek további bővítést a velem dolgozó személyzetet illetően. Nagy örömmel dolgozom a múlt héten megismert emberekkel, akik rengeteget segítettek nekem a Crystal Palace elleni találkozót megelőzően, hogy megfelelően fel tudjunk készülni."

 

"Úgy döntöttünk, hogy Sascha Lense személyében a klubhoz hozunk egy sportpszichológust, ő Németországból származik, egykoron másod osztályú labdarúgó volt. Lipcsében 3 évig dolgoztunk együtt, régóta ismerjük egymást. Amint megkapja a munkavállalói vízumot be is mutatjuk a csapatnak."

 

"Lesz egy új segédedzőm, Chris Armas. Chris korábban a New York Red Bulls segédedzője volt Jesse Marsch alatt. Vele 5 évvel ezelőtt találkoztam először, azóta pedig sűrűn láttuk egymást. Az elmúlt években a New York Red Bulls és a Toronto FC vezetőedzője is volt az MLS-ben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!