Zsömi, a fanatikus - IDE TEGYÉTEK!!!

Kb. ez az elsõ mondat ami elhangzik ha az ember újoncként érkezik a sittre! Kb. mi is így lehetünk vasárnap óta, hisz megmutattuk ország-világnak, Manchester az bizony még mindig VÖRÖS! Következõ nagy ellenfél maga a Chelsea lesz, akit nem igazán szerettem volna magunkkal szembe tudni, de vasárnap óta azon vagyok, hogy IDE TEGYÉTEK!

A városi derbi amilyen rosszul indult, akkora örömmámorban ért is végett! Hozzá kell tenni jó ideje nem voltunk abszolút esélyesként jelölve egy városi derbi alkalmával. Az egyik lakótársam nemzetközi sofõr és szombaton bejött megkérdezni ki megyek-e vele a teszkóba vásárolni? Miért ne? Elkövettem az a "hibát", hogy Manchester United mezt húztam magamra. Miért hiba? Nos, nem igazán élvezetes úgy járkálni a helyi multi bevásárló cégnél, hogy a késeket érzem a hátamban. Nem volt senkin mez aki úgy nézett rám, mint a véres ingre, de éreztem az ellenszenvet rendesen. Amikor a szeszes ital részlegen belefutottunk egy 5 fõs alvilági formának tûnõ csoportba, mertem remélni, hogy tesznek magasról a focira, mert itt lõnek a helyszínen agyon. És ahogy elnéztem a fogadtatásom, még tanúk se lettek volna, hogy mi történt fényes nappal a gyõri teszkóban! :D Szerencsére nem nagyon érdekelte Õket milyen mez van rajtam és még írhattok pár gondolatot ide nektek! :D

 

A derbit nagyon nem ecsetelném, de az mindenképpen meglepõ, hogy Ashley Young mekkora formát mutat meccsrõl meccsre! Fellaini-rõl meg nem is beszélve és még Valencia is álomszerûen játszott vasárnap. Sokan fel is teszik a kérdést, hogy akkor minek ide Falcao vagy Di Maria? Kellenek Õk ide,de mindegyik kaphatna egy teljes meccset, mert szerintem Angel-t már szétveti az ideg, hogy Õ nem tud ennek a részese lenni! Falcao-ról hallunk olyan híreket, hogy állítólag meghosszabbítják a szerzõdését vagyis teljes mértékben leigazoljuk. Mire fel amúgy? Városi derbi behúzva, jöhet a bajnoki címre nagyon ráhajtó Chelsea.

 

Én nem szeretném magamat olyan gondolatokkal táplálni, hogy majd mi emelhetjük május végén a kupát magasba-bár nagyon szép lenne-, de azért szombaton odaverhetünk ám a kékeknek, de rendesen. Miért? A Chelsea épphogy megnyeri a meccseit egy góllal és nem igazán látom azt a szenvedélyt amit a szezon elején, hogy senki nem tudja Õket megfogni. Ellentétben velünk akik a legjobban le voltak sajnálva a szezon kezdetkor és amilyen hangos volt a sajtó azzal, hogy mi "sz@rok vagyunk!", azok hirtelen elnémultak. Netes oldalak nevét nem mondom, de van egy oldal ami szeretet rajtunk élcelõdni, az mostanság semmi "botrányost" nem tud felhozni ellenünk és végig fapofával írja a cikkeket arról ami nálunk megy az elmúlt hetekben. K*rva jók vagyunk, ez a nagy igazság! El kell minden ellendrukkert szomorítanom, de az a United amin jó ideig röhögtettek, az már a múlt!
Most annyit nem magyaráznék majd jövõ héten ecsetelem a történteket és jelmondat szombatra ne feledjétek: IDE TEGYÉTEK!!!

 

u.i.: egy õs Pool drukker így fogalmazott velünk kapcsolatban:
"20 évet vártam arra, hogy szar legyen a Manchester United. Erre 12 kib@szott hónapig tartott csak!" Van ez így tesókám! Nekünk 25 évet kellet várni arra, hogy ti szarok legyetek! Megérte.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!