Ezen a napon történt...

November 27-e emlékezetes nap, minden Manchester United drukker számára, két nagyarányú győzelmet is arattunk az elmúlt néhány évben.

Az egyik pontosan 7 éve volt a Blackburn Rovers ellen, ahol 7-1-re nyert a csapat. Akkor még olyan játékosok játszottak a csapatban, mint Edvin van der Sar, Nemanja Vidic Rio Ferdinand-dal védőpárosként és elöl Wayne Rooney és a kedvenc bolgárunk, Dimitar Berbatov, aki öt gólt is szerzett ezen a mérkőzésen. A másik oldalon pedig a 18 éves Phil Jones játszott kezdőként. Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg nem ezen mérkőzés miatt igazolták le a Vörösök.

Íme Berbatov góljai:

https://www.youtube.com/watch?v=nZN80jfpS94

A szezon végén bajnokok lettünk és ez az öt gól kellett ahhoz, hogy a bolgár gólkirályi címet ünnepelhessen. Sajnos osztoznia kellett Carlos Tévez-zel, aki akkor már a városi rivális csapatát erősítette.


A másik mérkőzés pedig 2013-as, Bajnokok Ligája mérkőzés, ahol 5-0-ás sikert könyvelhettek el a Vörös Ördögök a Bayer Leverkusen ellen. Különleges győzelemnek élhették meg a védőink, hiszen Jonny Evans, Chris Smalling és Antonio Valencia is betalált.

Íme a mérkőzés összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=5JCfBuMtqeM

Fontos győzelem volt, hiszen ez is kellett a csoport elsőséghez. Sajnos ezután a Bayern München ellenében kiesett a csapat.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!