Bryan Robson értékelte Schweinsteiger és Schneiderlin érkezését

Amerikában már elkezdte a rendes edzésmunkát a csapat. Eközben a United Today mai adásában Stewart Gardner és Bryan Robson a Manchester United két legújabb szerzeményérõl, Bastian Schweinsteigerrõl és Morgan Schneiderlinrõl beszélgetett.


Stewart Gardner: "Mi a véleményed az új igazolásokról?"

 

Bryan Robson: "Úgy gondolom nagyszerû igazolások. Schneiderlinnek nagyon jól ment a Southamptonban, sok tapasztalatot gyûjtött már a Premier League-rõl. Hasonlít Michael Carrickre. Képes irányítani a középpályát és meghatározza a csapat játékának a tempóját. Tavaly, amikor Carrick sérült volt nagyon megéreztük a hiányát, remélhetõleg ez a probléma most megoldódott. Schweinsteiger világklasszis játékos. Nagyszerû a hozzáállása. Senki sem lesz véletlenül a Bayern München és a német válogatott csapatkapitánya. Nagyszerû játékos. Úgy gondolom sokat hozzá tud majd adni a játékunkhoz. Gyakran elõrehúzódik és gólokat is lõ. A középpálya bármelyik pontján képes helytállni. Nagyszerû igazolás."

 

 

S.G.: "Hatalmas tapasztalata van a nemzetközi kupákról. Mit hozhat õ az öltözõbe, lehet ennek valamilyen hatása a csapatra?"

 

B.R.: "Egyértelmû, hogy hatással lesz a többiekre. Ha a menedzser világklasszis játékosokat hoz a csapathoz, az nagyon jó hatással van a többiekre. Mindenki izgatott, hogy együtt játszhatnak. Az esetleg késõbbi érkezõk is izgatottak lehetnek, hogy ilyen játékosokhoz csatlakozhatnak a Manchester Unitednél. Azt gondolom, eddig nagyszerûen sikerültek az igazolások."

 

S.G.: "Beszéljünk egy kicsit a felkészülésrõl is. Milyennek találod az itteni körülményeket?"

 

B.R.: "Nagyszerû ez a létesítmény. A környezet, az idõjárás és a pálya is elsõ osztályú. Minden adott a tökéletes felkészüléshez." 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások