Friss hírek

U18: Derby 2-2 United Akadémia és tartalékok
U18: Derby 2-2 United

A Manchester United U19-es csapata 2-2-es döntetlen játszott a Derby County csapatával az FA Ifjúsági Kupa harmadik fordulójában, azonban a 3-1-re végződő büntetőpárbajjal a Kosok jutottak tovább a következő körbe.

Játékosértékelés: Manchester United 1-0 Bournemouth Játékosértékelés
Játékosértékelés: Manchester United 1-0 Bournemouth

Lássuk a Bournemouth elleni hazai bajnokit a ManUtdFanatics.hu értékelésében...

Manchester United 1-0 Bournemouth Meccsösszefoglaló
Manchester United 1-0 Bournemouth

A Manchester United egy góllal legyőzte ellenfelét, a mindent eldöntő gólt Romelu Lukaku szerezte.

HIVATALOS: Gomes aláírta első profi szerződését Akadémia és tartalékok
HIVATALOS: Gomes aláírta első profi szerződését

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Angel Gomes aláírta első professzionális szerződését a klubbal.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Ezen a napon történt...

November 27-e emlékezetes nap, minden Manchester United drukker számára, két nagyarányú győzelmet is arattunk az elmúlt néhány évben.

Újjáépítés - honnan és hová tartva?

Sokan sajnálkozva tekintenek vissza a szezonra, és José menesztését is követelik. Igen,  a United megváltozott Ferguson távozása óta, pedig a bajok korábban jöttek, és mára akármennyire nehéz sokszor észrevenni de sokat fejlõdött a klub, épülõben vagyunk, jó alappal nagy potenciállal - de még sokat kell fejlõdni. Hogy miért lehet ezt mondani, és honnantól kezdõdik az újjáépítés?

Hol van az igazi Manchester United?

2013. május 8. Pontosan 4 éve visszavounult a legnagyobb. Aki miatt nagyon sokan szeretett csapatunk szerelmesei lettek. Én is. Minden meccset tûkön ülve vártam, órákkal elõtte izgultam. Akárki volt az ellenfél természetesen gyõzelmet vártam, hatalmas küzdést és azt a támadó játékot amit mindig mutattunk. Hatalmas volt az elkeseredettség, ha nem nyertünk. Döntetlennél is. Most megváltozott a helyzet. A meccseket még mindig ugyanúgy várom, de már nem érzem azt, hogy lehengerlõ játékkal kiütjük a kiscsapatokat vagy megnyerjük a rangadókat. Van visszaút vagy elindultunk a lejtõn?

Játékoskeret

Elõzõ, múltheti blogomban leírtam a véleményem konkrétan a csapatról. A játékrendszerrõl, Mourinhórol, 1-2 játékost kiemelve. Most megpróbálom egytõl-egyig a csapat játékosairól a saját véleményem kifejteni. Természetesen lesz biztos olyan, amiben nem értetek majd velem egyet és kiváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondoljátok.