Friss hírek

Mainoo teljesítménye igazi ritkaság ManUtd.com
Mainoo teljesítménye igazi ritkaság

Kobbie Mainoo nagyra becsült társaságba került azzal, hogy ilyen fiatal korban debütált Anglia felnőtt válogatottjában.

Maguire megsérült a válogatottnál ManUtd.com
Maguire megsérült a válogatottnál

A Manchester United védője, Harry Maguire sérülés miatt visszatért az angol válogatottól.

Mainoo debütált az angol válogatottban ManUtd.com
Mainoo debütált az angol válogatottban

Emlékezetes este volt a tegnapi a Manchester United középpályása, Kobbie Mainoo számára, aki a válogatottban debütált, annak ellenére, hogy Anglia a Wembleyben 1-0-ra kikapott Brazíliától.

Melyik brazil volt Mainoo példaképe? ManUtd.com
Melyik brazil volt Mainoo példaképe?

Kobbie Mainoo lesz a Manchester United legfiatalabb játékosa, aki Brazília ellen pályára léphet Anglia színeiben, ha szombaton a dél-amerikaiak ellen lehetőséget kap.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Nottingham Forest – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.25.

Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.

Arsenal – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.22.

A Manchester United vasárnap délután az Arsenal stadionjába utazik. A hazai csapatnál nincs hiány a motivációból, hiszen a vendégcsapat az egyetlen, amely képes volt győzelmet aratni felettük ebben az idényben. Azonban a vendégcsapatnak is jó oka van a küzdelemre, hiszen már nem sok választja el őket a második helytől.

Az elmúlt majd 10 év pazarlásának győztesei

Ten Hag nemrég elmondta, az elmúlt években átlagos játékosok érkeztek. Ha van egy dolog, amiben az összes MU drukker egyetért, akkor ez AZ a mondat tőle. Voltak játékosok, akik szimplán közepesek voltak, mások a drága vételárukat nem szolgálták meg, akadtak olyanok, akik nem illettek bele a csapatba, és ami hihetetlen: sok játékos nem is volt itt 3-4 szezont sem. Nézzük sorban kicsit, jöjjön egy „Best of”, sorrend nélkül persze (az árakat és a statokat a TM és a Wikipedia alapján írtam ide).

Erik, a WEEking?

A címből talán azt gondolhatja az olvasó, hogy Erik ten Hag eddigi munkájának elemzése, kritikája következik eme néhány bejegyzés során.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!