Friss hírek

Sanchez: Többet vártam magamtól Sky Sports
Sanchez: Többet vártam magamtól

Alexis Sanchez jobb egyéni teljesítményre számított a Manchester Unitednél.

Női csapatot indítana a Manchester United ManUtd.com
Női csapatot indítana a Manchester United

A Manchester United hivatalos igénylést nyújtott be az Angol Labdarúgó Szövetségnél (FA) egy professzionális női csapat elindítására, amely a női Szuperliga másodosztályában indulna.

Pogba: Öröm lenne Neymarral játszani Sky Sports
Pogba: Öröm lenne Neymarral játszani

Paul Pogba szerint igazi boldogság lehet Neymarral egy csapatban játszani.

Pogba nem lehet boldog a Unitednél Sky Sports
Pogba nem lehet boldog a Unitednél

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerint Paul Pogba "nem fogja élvezni" jelenlegi helyzetét a Manchester Unitednél.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Másfél év Mourinhója

Másfél szezon telt el azóta, hogy Jose Mourinho átvette a Manchester United irányítását. Ez az idő talán elegendő arra, hogy - ha nem is messzemenő - következtetéseket vonjunk le a portugál eddigi munkájáról.

Ezen a napon történt...

November 27-e emlékezetes nap, minden Manchester United drukker számára, két nagyarányú győzelmet is arattunk az elmúlt néhány évben.

Újjáépítés - honnan és hová tartva?

Sokan sajnálkozva tekintenek vissza a szezonra, és José menesztését is követelik. Igen,  a United megváltozott Ferguson távozása óta, pedig a bajok korábban jöttek, és mára akármennyire nehéz sokszor észrevenni de sokat fejlõdött a klub, épülõben vagyunk, jó alappal nagy potenciállal - de még sokat kell fejlõdni. Hogy miért lehet ezt mondani, és honnantól kezdõdik az újjáépítés?

Hol van az igazi Manchester United?

2013. május 8. Pontosan 4 éve visszavounult a legnagyobb. Aki miatt nagyon sokan szeretett csapatunk szerelmesei lettek. Én is. Minden meccset tûkön ülve vártam, órákkal elõtte izgultam. Akárki volt az ellenfél természetesen gyõzelmet vártam, hatalmas küzdést és azt a támadó játékot amit mindig mutattunk. Hatalmas volt az elkeseredettség, ha nem nyertünk. Döntetlennél is. Most megváltozott a helyzet. A meccseket még mindig ugyanúgy várom, de már nem érzem azt, hogy lehengerlõ játékkal kiütjük a kiscsapatokat vagy megnyerjük a rangadókat. Van visszaút vagy elindultunk a lejtõn?