Friss hírek

U18: United 6-2 Middlesbrough Akadémia és tartalékok
U18: United 6-2 Middlesbrough

A Manchester United U18-as csapatának lenyűgöző formája tovább tart, a Middlesbrough legyőzésével immár hat mérkőzés óta veretlenek az akadémistáink.

Mourinho reakciója a Huddersfield elleni vereségre ManUtd.com
Mourinho reakciója a Huddersfield elleni vereségre

Elszenvedte szezonbeli első bajnoki vereségét a Manchester United, így idén egy új helyzetben kellett nyilatkoznia José Mourinhonak egy mérkőzést követően...

Játékosértékelés: Huddersfield Town 2-1 Manchester United Játékosértékelés
Játékosértékelés: Huddersfield Town 2-1 Manchester United

Lássuk a Huddersfield Town elleni idegenbeli bajnokit a ManUtdFanatics.hu értékelésében...

Huddersfield 2-1 Manchester United Meccsösszefoglaló
Huddersfield 2-1 Manchester United

Szakadó esőben minden átütőerőt nélkülöző játékot mutatva a United kikapott az újonc Huddersfieldtől.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Újjáépítés - honnan és hová tartva?

Sokan sajnálkozva tekintenek vissza a szezonra, és José menesztését is követelik. Igen,  a United megváltozott Ferguson távozása óta, pedig a bajok korábban jöttek, és mára akármennyire nehéz sokszor észrevenni de sokat fejlõdött a klub, épülõben vagyunk, jó alappal nagy potenciállal - de még sokat kell fejlõdni. Hogy miért lehet ezt mondani, és honnantól kezdõdik az újjáépítés?

Hol van az igazi Manchester United?

2013. május 8. Pontosan 4 éve visszavounult a legnagyobb. Aki miatt nagyon sokan szeretett csapatunk szerelmesei lettek. Én is. Minden meccset tûkön ülve vártam, órákkal elõtte izgultam. Akárki volt az ellenfél természetesen gyõzelmet vártam, hatalmas küzdést és azt a támadó játékot amit mindig mutattunk. Hatalmas volt az elkeseredettség, ha nem nyertünk. Döntetlennél is. Most megváltozott a helyzet. A meccseket még mindig ugyanúgy várom, de már nem érzem azt, hogy lehengerlõ játékkal kiütjük a kiscsapatokat vagy megnyerjük a rangadókat. Van visszaút vagy elindultunk a lejtõn?

Játékoskeret

Elõzõ, múltheti blogomban leírtam a véleményem konkrétan a csapatról. A játékrendszerrõl, Mourinhórol, 1-2 játékost kiemelve. Most megpróbálom egytõl-egyig a csapat játékosairól a saját véleményem kifejteni. Természetesen lesz biztos olyan, amiben nem értetek majd velem egyet és kiváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondoljátok.

 

Múltról, jelenrõl, jövõrõl - észrevételeim a csapatról Sir Alex Ferguson után

Utoljára a Watford elleni vereség után próbálkoztam blogot írni. Akkor a fõ témám az volt, hogy nem igazán gyakorlunk nyomást az ellenfélre, nem támadunk. Belementem felállásunkba, játékrendszerünkbe. Most lesz téma, ami visszajön, illetve arról szeretnék írni, hogy a Watford elleni vereség óta, milyen változásokat fedeztem fel.