Egy City szurkoló naplójából

Ha tetszik, lesz folytatás is...


1.rész
 
A mai nap azon gondolkodtam, hogy a kutya meg a macska rúgja meg ezt a szomszéd United-et, hiszen 14 ponttal vezetik elõttünk a Premier League-t. Nagyon jó lenne, ha ma valami csoda folytán vereséget szenvednének, vagy legalább pontokat veszítenének. Majd szólok Ahmed barátomnak, aki remek kapcsolatot ápol Manszival – tudod kedves Naplóm, mindenható urunkkal A Sejkkel -, hogy pár millió fontot nyugodtan beleölhetne egy két játékos lezsírozásában, ha már máshogy nem megy. Ott ez a Nani gyerek, kicsit hasonlít hozzánk arabokhoz, bár igaz, hogy portugál, de jó lesz az.

Na, de mostmár foglalkozok a saját meccsünkkel is kedves Naplóm, ami keddi napon lesz, így nyugodtan szemlélhetjük a barátaimmal a többi mérkõzést a házimozi rendszerünkön keresztül, ezek után pedig FIFA party lesz, természetesen lányok kizárva!
Már megint elkalandoztam a meccstõl, de ez nem véletlen. A bajnokságban talán meglesz a hõn áhított 4. hely, már csak a Real Madrid által kip.csázott Tottenham lehet ellenfelünk. Pedig Manszur sejk azt ígérte, lesz itt bajnoki cím, micsoda fölénnyel, United elõzéssel, valami európai kupa gyõzelemmel és FA kupa diadallal.

Eddig csak az FA kupában vagyunk „talpon” kedves Naplócskám, de bevallom õszintén, hogy nagyon félek a Stoke City-tõl, nehogy hazaküldjenek egy ötössel, mint azt tették a Bolton ellen. Bár igazándiból nem értem, hogy minek nekünk egy fa kupa??? Milyen furcsa dolgokat találnak ki ezek az angolok.

Remélem a döntõben Balotelli villogni fog, mint ahogy azt minden rendes City szurkoló elvárja tõle, hiszen õ a csoda- fenegyerek a klub háza táján, ennek ellenére képességeit még nem mutatta meg igazán, pedig az egész csapatszerkezet rá épül. Talán ezért sem vagyunk olyan eredményesek idén. Na nem baj, a medencés party keretében lejátsszuk a FIFA 11-en a BL-t és a többit. Ott végre a City lesz a király!

  Mindegy is, kedves Naplóm, kedden találkozunk ezzel a Blackburnnel (akiknek becenevük elvileg valami „égetett kalóz rózsák” –nem is értem), remélem jól legyepáljuk õket (vagy õk, minket, sajnos ezt soha nem tudni), sõt abban is bizakodom, hogy mindenki Balotellije, Manchester legjobb csatára triplázik a kalózok ellen.

Oh, majdnem elfelejtettem a legérdekesebb dolgot: a meccs után az Oasis együttessel közösen kávézunk és elénekeljük a blue afternoont!

 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!