Unreal-Newspaper-Gazette


Gondoltam írok valami viccesebb jobbkedvre derítõ írást, csak azért hogy ne a BL döntõ szerepeljen a blog címlapján. Az írás pedig érdekes híreket tartalmaz a football világ pénztenger csapatainak politikájáról.:)


Részlet az Unreal-Newspaper-Gazette nyári összeállításából
 
A lapot az Óceániai Bumuntugumu törzs tagjai állítják össze a focivilág legdöbbenetesebb híreirõl. Azért õk, mert õket még nem sikerült megvesztegetni. Meg nem erõsített információ szerint ezzel pedig már Abramovics, Manszur Sejk és Joe a konyhásnéni is próbálkozott, mind ez idáig sikertelenül.
 
Fredet a Vörös Ördögöt igazolná a Real. Frederíco Alvarez González Miguel Carmarisa Blanco de la Rosa de Rey-Centro Carlos, a Madridi klub sajtóreferense nyilatkozta ezt a Diario de Telenovelanak."Nekünk SEMMI szükségünk nincs Fredre. Ezért döntöttünk úgy hogy átigazolási rekordot jelentõ 150,000,000 Eurót adnánk érte." Az újságírók a kijelentésre döbbenten ugrottak fel a székükrõl, de a több kérdés közül csak egyre válaszol Frederíco.
"Minket nem érdekel az, ha a Királyi Gárda meccsein egy Vörös Ördög fog táncikálni az oldalvonal mellet. Átigazolási csúcsért 101,000,000 Euróért vettünk egy vödör fehér festéket. Majd lesz Fredbõl fehér ördög."
Természetesen Fredet is megkérdeztük a történtekrõl, aki a következõ képp reagált a hírre:
"Hallottam én is a Real érdeklõdésérõl. Megdöbbentõnek találom, hogy én lehetnék a világrekordot jelentõ igazolás, de leültem Sir Alex-szel és megtárgyaltuk a dolgot. Õ és Mr. Gill biztosított arról, hogy jövõre is a csapat tagja leszek."
 
Eközben ma éjfélkor megérkezett az ajánlat, amit az United visszautasított. Abban az esetben, ha a Real megkaparintaná Fredet, akkor az átigazolási rekordok a következõképpen festenének:
 
 
1.       Fred – 115,000,000 Havi fizetés: 2m Euró(Real Madrid)
2.       Fehér Festék(1db) – 100,100,000 Havi fizetés : 1,78m Euró(Real Madrid)
3.       Charlie Chaplin – Hogyan legyünk profi színészek szakkönyv – 99,750,000 Havi Fizetés: 1,5m Euró (Barcelona)
4.       Teve – 96,550,000 Havi fizetés: 1,1m Euró + 1 gallon víz/púp/nap (Manchester City)
5.       Cristiano Ronaldo – 96,000,000 Havi fizetés: 1,083m +Hajzselé+Szoli bérlet (Real Madrid)
 
 
Szintén a football világot borzoló hír, hogy a Manchester City arab tulajdonosi köre megvette Kheopsz és Chleopatra múmiáját, akik Csatár és szélsõ poszton bevethetõek. A pszichológusok rögtön el is kezdtek gondolkodni, hogy az ez évben 4601 éves múmia Tevezzel és Balottellivel mekkora szépségszennyezést követ el. Többen úgy gondolják, hogy a Manchester City meccseit mától csak 18 karikával lehet megnézni. Ez persze szörnyû pénzkiesést jelent a City-nek de a kongó lelátók a csapatnak mit sem számítanak. Ami biztos, a City nagybevásárlást csinált ezen a nyáron is. Eddigi biztos érkezõk: Teve(4.edik a rekordlistán), Cleopatra, Kheopsz és Manszu El Dzsabi-Habi Labi dabi Karadzsán Szurfusz Lafrarerarira, aki egy vizes fiú. Átigazolási díjáról csak annyit hoztak nyilvánosságra hogy az Al Dzsuharazda csapatától érkezik, és napi fizetésébõl egész Afrika élelmezését meg lehetne oldani. Úgyhogy a City nem spórol, további pletyka még hogy Synyster Gates pengetõért is szép summát akarnak letenni. Sajtóértesülések szerint a Pengetõ 11,500,000 Euróért érkezhet a Stadium of Manchesterbe. A jobb és balszélsõként is kiválóan bevethetõ, bár elsõsorban gitárpengetésre szolgáló eszköztõl nem kevesebbet, mint bajnoki címet várnak Manchester kisebbik csapatánál.
 
Kisebb híreink továbbá:
 
A Barcelona FC a nyáron nem tervez körutat vagy edzõtábort. Ehelyett a csapat játékosai Connecticutba mennek a Felnõtt Szabad Színészi egyesület meghívására. Az úton nem fog részt venni Pep Guardiola, aki Colina úrral megy el nyaralni Tahitira.
 
A Manchester United kivetheti a hálóját Ruí Patrícióra.
 
Most érkezett szerkesztõségünkbe a hír: meg van a City új szurkolói himnuszának eleje:
 
„Magas hegyek mögött,
 Hol a tenger hupikék, ott gyártják a mezt, ami buzikék…”
 
 
A második versszakon még dolgoznak – ugyanis egy darab papírt nem lehetett megvesztegetni, így Manszur õfelsége saját kézzel körmölte e sorokat. Az íráshoz tehetsége nincs, önkritikája van az öregnek.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!