Unreal-Newspaper-Gazette 2.szám


A futball szaktekintélyek által íródott lap ismét a futball világ rejtélyei után indul.
 



 
Második számunkban:
Chelsea - Veteményes Projekt, Veszélyben a Manchester United egyeduralma?
Manchester City humusz folytatása, avagy a Manszur Vs. Papír story
Megvan a Barcelona elsõ fellépése, és a következõ évi BL Inter-Barca; Barca-Inter meccs eredménye!
A Manchester City rekord igazolásának mezszáma
És A Real Madrid új igazolása
+ Exkluzív : Cristiano Ronaldonál eltört a mécses.
 
Ez mind a UNG második számában!
 
Viva Bumuntugumu!
 
 
 
Unreal-Newspaper-Gazette

A lapot az Óceániai Bumuntugumu törzs tagjai állítják össze a focivilág legdöbbenetesebb híreirõl. Azért õk, mert õket még nem sikerült megvesztegetni. Meg nem erõsített információ szerint ezzel pedig már Abramovics, Manszur Sejk és Joe a konyhásnéni is próbálkozott, mind ez idáig sikertelenül.

Roman Abramovics megtalálta az ellenszert a Manchester United egyeduralmára az angol futball ligában(Premier League).

Ma, Óceániai idõ szerint 21:19-kor a Chelsea FC tulajdonosa, Roman Abramovics az angol sajtó elé állt és beterjesztette a ’Veteményes projektet’. A projekt célja, hogy a Chelsea Fc mezébe minél több tehetséget vonultassanak fel. Abramovics lelkesedése azért sem volt visszafogott, mert 4 új játékos már érkezett is a közép-amerikai régióból. Julio Alvares, Gremerio Blanco, Carlos Carlares és Milan Miedo már részt is vettek a kötelezõ orvosi vizsgálaton. A mexikói születésû fiatalok elmondásuk szerint világ életükben nem jártak futballozni. De Abramovics egy Mexikóvárosba tett túrája során odaállított a négy ifjúhoz és a következõket mondta:

"Ide figyeljetek, mától ti vagytok Krumplicska(Patatíto), Paradicsomocska(Tomatíto), Paprikácska(Pimientíto) és Répácska(Rapíto). Ti fogjátok kihúzni a Chelsea-t a bajból."

Ezek után fejenként 15 millió eurót is adott a srácoknak.

"Azt se tudtuk, hogy ki ez az ember. Világ életünkben videó játékon játszottunk, abból is inkább a verekedõs, lövöldözõs játékokat kedveltük. Emlékszem, egyszer Milan(Répácska) hozott valami Tetrito-t(Tetrisz a szerk.) Azt se tudtuk mi a cél. Pár óráig gondolkodtunk rajta, mindig felépítettünk nagy tornyokat, de a játék nem értékelte, így elmentünk Soul Caliberezni. Aztán megtudtuk, hogy Abramovics úr nagyon gazdag és oda ahova megyünk, úgyse kell tudni angolul, úgyhogy belevágtunk."

"A Chelsea egy nagyon nagy hagyományokkal rendelkezõ klub. Úgy tudom többször nyertek Super Bowl-t és Didier Dregbi többször is MVP lett."  - nyilatkozta Julio Alvares(Krumplicska).


  Többen felfedezni vélték az átigazolási politika logikáját és összekötést próbáltak keresni a Manchester United Chicharito(Borsócska) nevû játékosa között. Mások a mexikó Fernando Torres kapcsolatra hívták fel a figyelmet. Ugyanis így nem lenne nyelvi problémájuk a fiataloknak és a


Fernando Torres – Patatíto – Tomatíto

Pimientíto

Mikel– Lampard

A.Cole – J.Terry – Rapíto – Bossingwa

Cech
 

csapattól várják a Bajnoki címet.

"Ez a csapat kevesebb gólt fog rúgni, mint Bumuri Dzsomadzsimo a Bumuntugumu – Vanuatu mérkõzésen." (A mérkõzés 1-3 lett és Bumurit a negyedik percben kiállították, mert a bíró szerint egy tengeri korallal támadt ellenfelére -  a szerk.) - nyilatkozta lapunknak Gumugama, a helyi futball szaktekintély, aki szabadidejében az iskola menzáján dolgozik.

  Természetesen így a Chelsea háztájáról sokakat el fognak engedni. Drogbát vinné a Real Madrid és a Manchester City. Anelka szögre akaszthatja a stoplist, miután még utoljára képviseli hazáját a 11-es rúgó VB-n, amit ez évben Oroszországban rendeznek. David Luizt pedig vinné a brazil rendõrség. Ugyanis szülõhazájában öreg nénik aljas hátulról való megrúgásával gyanúsítják. Terhelõ bizonyíték lehet ellene, hogy rossz szokásáról a Premie League-ben se mondott le.

További információk szivárogtak ki Manszur atyánk novellisztikai vállalkozásáról. Az elsõ szám olvasói olvashatták már a Manchester City új szurkolói himnuszának elsõ két sorát, mai számunkba a második és harmadik sorra is fény derül:

„Magas hegyek mögött,
Hol a tenger hupikék, ott gyártják a mezt, ami buzikék…

Mindenki által utálva üres stadionokba játszhatunk
Eskünk Manszur, pénzéhesek maradunk…”


Kisebb híreink továbbá:


A Barcelona connecticuti táborában is zajlik az élet. Már eldõlt, hogy a csapat a Két veronai nemes címû Shakespeare mûvet a Fifa bírói karának adja elõ. Az is napvilágot látott a csapatról, hogy a 2011/12-es év idegenbeli meze Fekete fehér csíkos lesz, mint a régi bírói felszerelések.


Guardiola és Colina úr Thaiti földön tett nyaralása rendben megy, együtt nézik a naplementét, és meg nem erõsített információink szerint a Barcelona már az elõdöntõben van a következõ BL kiírásban, ugyanis az Inter Milan gárdáját verik majd 1-2(San Siro);4-0(Nou Camp).


A Teve megkapta mezszámát. A Manchester City a 33-as mezszámot adta a Tevének, aki az átigazolási lista negyedik helyén szerepel. Cristiano Ronaldo és egy Charlie Chaplin könyv között.


Természetesen újságunk nem jöhetne ki egy Real Madriddal kapcsolatos hír nélkül. A klub 75,000,000 Euróért igazolta le Peter Griffint. A Realnál nem akarták megérteni, hogy az említett személy csak egy mesefigura, így nem tud szurkolni, így a Family Guy szerkesztõsége bejelentette a 10edik szezon 7edik részében Peter 5 másodpercre egy Real Madrid mezbe fog álldogálni a tükör elõtt. Özil mezében.


A hírhez tartozik, hogy amikor a mezválasztás volt Cristiano Ronaldo sírva távozott a Klubszékházból, ugyanis nem tudta elviselni, hogy lesz olyan platform a világon ahol nem õ díszeleg.


Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!