Mit várok el Youngtól?

 Ashley Young 2011. június 23-án délután aláírt a Manchester Unitedhez. Ezt mindenki tudja, ahogy azt is, hogy Ashley egy fantasztikus játékos, nagyon nagy tehetséggel. Az utóbbi 1-2 hétben mentek a találgatások, Sir Alex Ferguson mit is akar csinálni. Olyan csapatot épít, amelyik jövõre már képes lesz megverni a Barcelonát? Vagy olyan csapatot, akik csak 1-2 év múlva lesznek sikeresek és ezt hagyja maga után Ferguson? Szerintem az elsõ, hiszen Ferguson korábban közölte, hogy õ akar még kupákat nyerni, ahogy mindenki a klubnál. De egy dolgot be kell látnunk: eddig nagyon öreg csapatunk volt akik nem igazán tudták volna egész évben hozni a tökéletes formát. Már kellett Van der Sar és Scholes visszavonulása, így a csapat rákényszerûl arra, hogy fiatalosítsunk. Ashley inkább egy új játék stílust hozott nekünk. Kicsit alakítunk a játék formánkon, hogy jövõre a Barcelona ne legyen felkészült ránk, mi viszont igen rájuk. 

 Tehát Ashley ezt az új játékstílust fogja nekünk meghozni és igazából ha ez lesz, akkor Dimitar Berbatovot nem szabad elengednünk.
Ashley nem csak szélsõt tud játszani, hanem elõre tolt középpályást is, ahol szerintem Sir Alex Ferguson fogja használni. így a két szélen maradhat Nani és Vale. Középpályára irányítónak még fog igazolni Ferguson, szerintem lehet szó Sneiderrõl. Így egy rövid passzos játékot fog kialakítani Ferguson. Csak lesz egy elõnyünk a Barcelonával szemben. Nekünk jobb szélsõink vannak.
Sajnos emiatt Carricket talán nélkülözni fogja néha Ferguson, de nem hiszem, hogy elhanyagolná. Ashleynek tehát az lesz a legfõbb szerepe, hogy meghonosítsa nálunk az új játékstílust. Ez lenne az elsõ számú elvárásom tõle.
 
A második, hogy fussuk le az ellenfeleket, eddig is nagyon jók voltak a kontráink, de ez lehet még jobb is, hiszen van nekünk nagyon gyors Ashley Youngunk egy szintén gyors , de inkább technikás Nanink, egy nagyon gyors Valenciánk és ráadásul mindhárom remekül szokta megtalálni a csapattársakat passzaival, így tudjuk segíteni Berbatovot vagy Hernandezt.
Sajnos Rooney-t megint elõre kéne egy kicsit tolni és így 2 támadóval és 4 középpályással próbálni rohamozni az ellenfelet. Mert a "legjobb védekezés a támadás" és így talán mi birtokolhatjuk a labdát a Barcelona ellen és azt nagyon jól tudjuk, ha nem a Barcelonánál van a labda, akkor nagyon zaklatottak lesznek, ahogy láthattuk a BL döntõ elején.
 
Tehát ezek lennének az elvárásaim Ashleyhez. Remélem hamar sikerül beilleszkednie és jól fogja érezni magát a klubnál.
 
Glory Glory ManUnited!
Írjatok kommenteket! :D:D 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!