Lehet, de...

Lehet, hogy az idei év nem sikerült a leglátványosabbra a megszokottakhoz képest.
Lehet, hogy sokszor nem úgy mentek a dolgok, ahogy kellett volna...
 
 

De idén valami félelmetesen erõsek lettünk EGYÜTT, CSAPATKÉNT, s bebizonyítottuk, hogy nem kell sztárokkal tele-tûzdelt, un. "futballkurvákat" összevásárolnunk ahhoz, hogy egy sikeres TÖRTÉNELMI szezont zárjunk idén.
 
Ránk nem ez a jellemzõ! Ha valaki csak azért drukker, arra vár, hogy mi font milliókért minden évben feleslegesen szórjuk a pénzt, az jobb, ha másik klubbot választ magának… akad egy pár olyan csapat, nem is olyan messze...
 
A United játékospolitikája mindig a fiatal, tehetséges futballisták ötvözése volt a tapasztalt, rutinos játékosokkal. A cél mindig az egyensúly megtartására, törekedni arra, hogy megmaradjon mindenkiben az a motiváció,  ami jobb teljesítményre, a maximum kihozására ösztönöz. Ez a legmegfelelõbb módja ennek, hiszen a fiatalabbak felnéznek az idõsebb, sokat megélt csapattársukra, s mindig tanulnak valami újat. A tapasztaltabbak viszont látva azt ahogyan a „gólyák” (jobb esetben) rohamosan fejlõdnek, egy olyan inspiráció alakul ki bennük, ami arra sarkalja õket, hogy ne elégedjenek meg az eddigi formájukkal, eredményeikkel és még többet hozzanak ki magukból. Ez nem más, mint a csapaton belüli egészséges versenyhelyzet, amire mindig szükség van.
 
Idén váltunk csapattá, természetesen mindig is az voltunk, de túlságosan is az jellemzett minket éveken keresztül, hogy valaki „vitte a hátán” a csapatot. Természetesen ez nem baj, de gondoljunk bele, ha ezt a csapategységet kellõképpen tudjuk ötvözni az egyéniségekkel, az valami hihetetlen fegyvertényt jelenthet a számunka a jövõre nézve. Hiszen szükségünk van egyéniségekre is a csapatban, akik meccseket dönthetnek el és akkor villannak, tudnak valami újat húzni, amikor a legnagyobb szükség van rájuk, ugyanis ez az a dolog ami magasabb szintre emel egy adott klubbot.
A Manchester United pedig tökéletes példa erre!
 
 
United We Love You!
 
 
 
Az az igazság, hogy ez az elsõ blogbejegyzésem, de a késõbbiekben megpróbálok még jobb írásokat közzétenni, szóval egy kicsit legyetek elnézõek.
 
Természetesen kiváncsi vagyok arra, hogy nektek mi a véleményetek a fenti sorokhoz.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!