Én és a Manchester United!

Ebben a kis Blog bejegyzésben szeretném elmesélni hogyan és miként lett a szívem a Manchester Unitedé! ;)

A történet 1999. május 26-án kezdõdött!
Amikor is egy általános iskolás osztálytársammal fogadásba bonyolodtunk. Ami a legviccesebb az egészben, hogy én akkor kezdtem el labdarúgó pályafutásomat, és fogalmam nem volt róla, hogy milyen csapat a München, a Manchester. De ami biztos volt számomra, a név ami alapján választottam. Mert akár mikor kimondom eme remek csapat nevét, mindig egyfajta bizsergetõ érzés ér el. Beckham, Scholes, Neville, Giggs és még sorolhatnám az akkori csapat legjobbjait, semmit nem tudtam AKKOR! De az azt követõ napon már tudtam õk a világ egyik legnagyobb, legértékesebb klubjának labdarúgói! Attól a naptól kezdve már nem is tudtam más csapat meccseit, videoit, góljait nézni! Számomra a Manchester United egyet jelent a mindenséggel!!! Mind ez a mai napig tart, és tartani fog, addig míg szemeimbõl ki nem huny a fény!!!!!! ;)

Hogy miért írtam le ezt nektek? Miért dacolok az esetleges haragotokkal, vagy talán örömötökkel!
Ne kérdezzétek, egyszerûen csak úgy éreztem tudatnom kell veletek! De úgy hiszem, sõt tudom, hogy mindenkinek van egy története ami miatt az lett ami, UNITED drukker!

Nem vagyok egy nagy statisztikus, nem értek annyira egyes dolgokhoz, amihez néhány blogoló itt a fanatics-on! De egy biztos mi itt, és a világ bármely pontján egy nyelvet beszélünk, együtt örülünk ha kell, együtt sírunk ha muszáj, de ami biztos "Egy szív, egy dobbanás!" A Manchester United a mi szívünk, örömünk és bánatunk egyben!!!!!!!!

Köszönöm hogy megoszthattam ezt veletek!!!!


További sikerekben gazdag, élményekben jó szurkolást kívánok nektek!!!Glory Glory MAN.UNITED!!!!!!!!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!