A nagy manchesteri kaland - Prológus

Sajnálatos módon már fél éve írtam az utolsó bejegyzésemet, de visszafogok térni és nem is akármivel. Egy gigantikus beszámolóval vallásunk szülõvárosából.

3 hét. Ennyit fogok eltölteni Manchesterben. Történt ugyanis, hogy szeretett testvérem befizetett egy nyári angol tanfolyamra. A cél, hogy anyanyelvi környezetben gyakoroljam a nyelvet, a helyszínt meg én választhattam. Látta, hogy ehhez foci-tréningek is járhatnak plusz költség ellenében, de azt azonnal elutasítottam, mert a City szerezésében áll a dolog és nem akartam plusz gyeptéglákat rakni a pályájukra minden edzés alkalmával.
 
Ami nagyon fontos ebben a prológusban az az, hogy nem lesz az egy hónap múlva írandó tényleges bejegyzésben meccs-élménybeszámoló. Pancser voltam és már nincsenek jegyek elvileg. Ehelyett tervben van stadiontúra, kocsmahangulat-beszámoló, meccs elõtti hangulatbeszámoló (ugyan a stadionba nem valószínû hogy bejutok az MU-Spurs és az MU-Arsenal napján, de a stadion körül szétnézek feltétlenül a mérkõzések elõtt), ízléstelen dolog mûvelése a City stadionnál, meglátogatom Carrington környékét (megpróbálok autogramot vadászni az edzésre igyekvõ játékosoktól). Ezek után az már egy teljesen mellékes dolog, hogy MU mezben érkezem meg a reptérre a Community Shield napján (hátha huliganizmusról is beszámolhatok, ahogy faszántosan összevertek engem Manchester belvárosában, ahol a suli meg a kollégium van).
 
Dióhéjban elhadartam mire számíthattok szeptember legelején. Szerintem egyedi cikk lesz, akár ígéretnek is vehetitek.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!