Alex Fergusonnak jó a szeme

1994-2012

Sziasztok!
 
1994 óta vagyok Manchester United rajongó,láttam klasszikus mérkõzéseket ,szoros izgalmas kupa mérkõzéseket,Bajnokok Ligája döntõt (1999), amit 3 perc alatt fordítottunk meg és sok-sok izgalmas perceket élhettünk át kedvenceinkel.
 
Alax F. egy olyan szakemeber akinek olyan szeme van ehez a sportághoz ami nagyon ritka ,a mai világban megismerkedtünk José Murinhoval vagy Pep Guardiolával akik szintén rendkívüli edzõk, stratégák.
 
De ehez az emberhez még sokat kell fejlõdniük ,mint korban és szakértelemben mert bár lehet hogy a Real és a Barca most csúcson van de egy meglévõ generációval és nem felépített.Vásárolni lehet de felnevelni,kinevelni elérni azt ,hogy szeresse a klubját és ne menjen el csak a pénzért az már sokkal nehezebb.
 
Nálunk ott volt Cantona-Hughes-Pallister,Giggs-Schols-Solksjaer-York-Cole-Backam és nem utosó sorban Cristiano Ronaldo és ez a sor folytatódik, mi örüljünk annak, hogy ilyen nagyszerû szakember kezében van a kedvenc csapatunk rossz kezekbe nem kerülhet, mert ha vissza is fog vonulni a mester abban biztos vagyok hogy a legmegfelelõbb emberre bízza azt amit egyedül oly nagyszerûen felépített.
 
Az én véleményem az ,hogy nem kell még sok ídõ és megtalálja azt a fiatalt aki jobb lesz még Ronaldonál és Messinél is ,mert ha õk ilyenné váltak, de nem utolsó sorban ilyennek születtek akkor nem õk az egyetlen ilyen képességû futbalisták.
 
Ez a csapat sosem lesz gyenge,rosszul felépített,motiválatlan,nem a pénzrõl szól hanem a klubról a múlt a jelen és a jövõ itt olvad egybe .
 
Mert ez a csapat a Manchester United!!!
 
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!