Csapatkapitány kérdés

Sokat gondolkodtam már ezen a témán, de most jutottam el odáig, hogy írjak is róla, viszont szerintem mindenki fejében megfordult már!

Ugye van nekünk egy Vidicsünk aki elég sérülékeny az elmúlt 1 évben, pedig 2 éve pont ezért kapta meg a karszalagot, mert mindig a pályán volt. Ez az állandóság most megszakadni látszik és Evra ugye a 2. számú csk. Én ezzel nem értek egyet. Sokat tett/tesz a Unitedért, de gyakran nem elég vezér a pályán. Õ rajta szoktam látni leginkább hogy kell neki valaki aki néha motiválja,leteremti. Na most elõjön az a kérdés ki lenne ideális csapatkapitány, aki majdnem mindig játszik, és tudja motiválni a társakat, ki tudja õket vezetni a bajbol. Ez az ember szerintem nem más mint Wayne Rooney. 26 évesen már nagyon sok tapasztalattal a háta mögött és kellõ fegyelmezettséggel játszik. Az angol válogatottban már szerintem csak idõ kérdése mikor mondja le Gerrard és Lampard a válogatottságot, és akkor Roo megfogja kapni a karszalagot.
 
Nem tudom Ferguson nem gondolkozott-e ezen a témán, mert szerintem simán lehetne hogy ha állandó csk-nk lenne, akin látszik az akarás, és az hogy meghal a pályán a csapatért, akkor a csapat  is fejben jobban ott lenne. A védelem is és a középpálya jobban összejátszana. Rooney pedig bár utóbbi 1-2 évben nem olyan jó mint régen de ez neki is adhatna egy lökést, nem is akármilyet. Vidics szerintem sajnos sosem lesz már a régi, de remélhetõleg tévedek és visszatér a szerb kolosszus. Habár hallani olyan híreket miszerint eladjuk õt és az Anzsi megvenné 33 millió €-ért. Ennyi pénzért szerintem érdemes lenne eladni.
 
Ti gondolkoztatok már ezen a témán, ha igen akkor ti kit javasolnátok csapatkapitánynak?

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!