Itt a vége United!

Beigazolódott a jól ismert közmondás miszerint egyszer minden jónak vége lesz. Hát ennek sajnos most lett vége. 
 

Nehéz összeszednem a gondolataimat hiszen senkinek sem lehet könnyû egy ilyen sajnálatos hírt feldolgozni nem,hogy még meg is írni. Amitõl féltünk beigazolódott. A premier league  92-es fennállása óta nem lehetet példát találni egy ilyen  nagyságú botrányra ami most sújtotta az angol  bajnokságokat. Hõn szeretet klubunk és edzõnk elnyeri méltó büntetését.
 
A premier league  19 klubja megelégelte azt a sok sérelmet amely õket érte az évek során. Évek óta terveztek egy szövetséget amely felszámolja a PL korruptságát.
 
         
 
A mozgalom elindítója végül Roman Abramovic lett. Sikerült meggyõznie mind a 18 klubot arról ,hogy ez a szövetség térdre kényszerítheti az angol futball legnagyobb ellenségét a Manchester Unutedet.(Nem hibáztathatjuk ezért a lépésért a kisebb klubokat olyanokat mint a Stoke,West Brom,Newcastle vagy a LIVERPOOL.) Legújabb sajtóértesülések szerint a Manchester City edzõje és tulajdonosa Roberto Mancini és  Manszúr ibn Fájed Ál Nahján sejk teljes vállszélességgel kiállnak a Chelsea mellett. Anglia egyik mérvadó újságának (Daily Mail)a címlapján ilyen és ehhez hasonló címek jelentek meg:
 
"Hurrá gyõzelem! Orosz diadal és az Arab világ legnagyobb napja!"
 
Van oka az örömre "riválisainknak."Hétfõ délelõtt õrizetbe vették Sir Alex Fergusont (MANUTD manager) Howard Webbet és Mark Clattenburgot (MANUTD spori) isakik meggyanusíthatók azzal,hogy segítették az öreg skótot és a Manchester Unitedet több gyanusnak mondható meccsen is.(Legutóbb a Chelsea ellen a Stamfordon amit Clattenburg vezetett.)
 
Sir Alex Ferguson(röviden SAF) ügyét pénteken tárgyalják majd ki a bíróságon.(Ha szerencséje van megússza 10 évvel.)A két bírót eltiltották örökre a futballpályákról.
 
SAF irányítása alatt elért bajnoki elsõségeket, FA kupákat, Ligakupákat és Community Shieldeket elveszik a klubtól. A chelsea és a city ragaszkodik hozzá ,hogy a címeket meg lehessen vásárolni. Ezáltal bõvíteni kívánják amúgy is egyedülálló történelmét klubjaiknak. SAF szeretne Gerrardnak kedveskedni így felajánlott egy bajnoki címet ami idáig hiányzott a "Liverpool legyenda" szekrényébõl.
 
 

 
(Gerrard meghatódott a kedves gesztus miatt.)
 
Sajnálatos módon a Real Madrid sztárját Cristiano Ronaldot is érinti az eset aki 2008-ban aranylabdát nyert a United színeiben. Értelemszerûen az ezekben az idõkben szerzett egyéni díjakat is visszaveszik a játékosoktól. (Nem csak CR-tõl). A játékosokat nagyon megviselte az a botrány több játékos bejelentette visszavonulását.(Giggs,Scholes,Ferdinand). Mások pedig sürgõsen el akarják hagyni a süllyedõ hajót.(Rooney-City,RVP-Chelsea,Vidic-Real)
 

 (Ronaldo búcsúcsókkal válik meg labdájától!) 
 
Nem tudni még,hogy milyen sors vár a klubra a 4. osztályban. Talán soha nem fognak visszatérni.De lehet ,hogy így igazságos ez az angol focivilágával szemben ez a döntés.Reménykedjünk benne,hogy soha nem fog elõfordulni még egy ilyen eset az angol foci történelmében.
 
ui.: Elégedettséggel tölti el a united szurkolókat,hogy sikerültn kiengesztelni a Chelseat ezáltal felhagynak a bírózással és az örökös siránkozással.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!