Real Vs. United: Játékosok értékelése, ahogy én látom

Cristiano Ronaldot most szeressük vagy utáljuk ?
Utobbit azért, mert betalált a hálónkba, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy rendkívül tiszteségesen oda tette magát és nem játszotta az eszét, nem szimulált és ami a legfontosabb, nem örült a góljának felhõtlenül. Játékosaink értékelését a következõ képpen láttam:

De Gea: 8-10 védése volt a mérkõzés alatt. Mondhatom, hogy fiatal kora ellenére én ebben az évben ezen a mérkõzésen láttam a legérettebben védeni.Nagyon rendben volt a feje, de gondolom a Real ellen is meg akarta mutatni magát.
Osztályzat:8
 
Evra: õ sem tartozik már a legfiatalabb játékosaink közé, de szimpatikus volt, hogy nem állt meg a középpálya vonalánál, hanem elõre tört, mikor tehette.
Osztályzat:7.5
 
Evans: vele nagyon nem értettem egyet, mit is keres a kezdõ tizenegyben, de meglepetést okozott stabilitásával, ami ritka.
Osztályzat:7
 
Ferdinand: hozta jól megszokott formáját, amit elvárhatunk tõle, õ volt a csapat hátsó sorának motorja, nagyban hozzájárult az erõs és stabil védelem jó mûködéséhez a hozzáállásával és tapasztalatával.
Osztályzat:8
 
Rafael: nagyon nem sikerült megállítania Ronaldót, pedig fogatkozott a mérkõzés elõtt. Özilt elég jól levédte, kisebb-nagyobb hibával járt, de jól tette a dolgát.
Osztályzat:7
 
Carrick: rendszeres kezdõ még sem tartozik a kedvenceim közé, vele sosem értettem egyet, mit keres a United kezdõjében, nem is való ebbe a csapatba, de a mai nap védekezésben és támadásban hasznos figurája volt a csapatnak.
Osztályzat:7
 
Kagawa: Meglepetés ember a kezdõben, ígéretes tehetség, aki a Dortmundban ömlesztette a jobbnál jobb átadásokat és gólpasszokat, itt még nem sikerült gyökeret eresztenie. A mai mérkõzésen sem sikerült maradandót alkotnia, fõleg hogy legalább 3x megindulhatott volna kapu felé és mind 3x elpattant tõle a labda, ennyi pénzért már az a minimum, hogy lekezelje az ilyen passzokat.
Osztályzat:6.5
 
Jones: Welbeck mellett õ volt az igazi kulcsember a középpályán, nekem ma az õ játéka volt a legszimpatikusabb. Lehet többször keményen oda szúrt Ronaldónak, de a középsõ szekcióban a gerince volt a csapatnak. Jó volt ezt látni!
Osztályzat:8
 
Welbeck: Igazi meglepetés nem csak azért, mert jobb szélsõként szerepelt, de jobban játszott, mint a rangsorban elõrébb helyezett két vetélytársa. Ha továbbra is így játszik, lehet pozícíó csere lesz a Unitedben. 
Osztályzat:8
 
Rooney: Beleszürkült a mérkõzésbe, labdaszerzésekben nem volt hiány, de helyzetig is alig jutott el, ez vagy a rendkívül jól szervezett madridi védelemnek köszönhetõ, vagy Rooney rossz formájának. Ki-ki döntse el.
Osztályzat:7
 
Van Persie:  ugyanazt gondolom róla, mint Rooney-ról, egy villanástól eltekintve mintha ott se lett volna, valamelyikük helyett én cserének Hernandezt hoztam volna be, az õ játéka nagyon hiányzott a Unitedbõl ma este.
Osztályzat:7
 
A cserékkel nagyjából egyetértek, kivétel Hernandez nem becserélését, ha a 70. percben lehetõséget kapott volna, lehet elmozultunk volna az 1-1-rõl!
 
Remélem ez most jobban sikerült mint az elsõ bejegyzésem, de ha nem, akkor finoman kommenteljetek légyszi!
 
 
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!