RVP hatás, második hullám

Bevallom nagy örömmel tölt el, hogy sikerült õt megszereznünk, de a jelenléte nem csak pozitív hatással van a csapatra. Errõl néhány mondatban...

Az elsõ amit vele kapcsolatban megemlítenék, az a KÖSZÖNÖM!! 12 ponttal vezetjük a bajnokságot és úgy gondolom ez Robinnak köszönhetõ. A nagy fordításokban mindig  szerepet játszott, ha kellett passzolt, ha kellett lehetetlen szögbõl is bevágta, de a cselekben sem volt hiány, nincs kétség, õ egy óriási igazolás!Ennyiért nem lehetett kihagyni, ráadásul ide is vágyódott, szóval minden szép és jó!? Bennem azért felmerült néhány kérdés, legfõképp a Madrid elleni kezdõ 11 gondolkodtatott el, ki és miért azon a poszton jutott szerephez.
 
Robin azért jött, hogy játszon. Egy ilyen játékosnak helye van a csapatban, de ahhoz, hogy hétrõl-hétre pályára tudjon lépni, szinte fenekestõl kell felforgatni a fél csapatot. Úgy gondolom, ez a negatívum vele kapcsolatban, sõt ez egy nagyon-nagy probléma. Ne értsen félre senki, nem vagyok a srác ellen, de véleményem szerint ez a csapat Rooneyra épült. De õ most hátrébb szorult, ezáltal kiszorította Kagawát a szélre, de az is lehet, hogy a csapatból. Hernandez alig jut szerephez, Danny pedig  a jobb szélen próbálja bebizonyítani, hogy számolni kell vele. Õ a hatás egyetlen pozitívuma.
 
Rooney nem találja a helyét, Kagawa sem, ezt talán kijelenthetjük.
Ha Kagawa a bal szélen próbál bekerülni, akkor mi sors várhat Nanira, vagy Youngra?(átképzés?)
Ha Danny bejátsza magát a jobb szélen, akkor hol lesz szerepe Valenciának?(Zahának?)
Hernandez fogja bírni a mellõzést? 
Rooney meddig tûri a "másodhegedûs" szerepet?
RVP elviselné, ha néha padon ülne? 
 
Sajnos nem tudom a válaszokat. De az biztos, hogy RVP leigazolása egy sor megoldásra váró problémát hozott létre. Nem tudom mi a helyes út, de sajna a csapatépítésbe jól bekavart. Segíti a csapatot a góljaival, de felfordulást okozott a posztokon. Elsõ hullámban minden jól alakult körülötte, mert jöttek a gólok, de a második hullámban elõjön a kérdés.
Megéri miatta teljesen átépíteni a taktikát és a játékosokat??
Megéri miatta a második vonalba tenni Rooneyt?
Hosszú távon nem lesz ennek komolyabb következménye??
 
 
 
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!