Játsszuk újra...

Azt hittem, hogy a Bajnokok Ligája eseményei után szeretett csapatom kárpótol majd egy Chelsea veréssel, de nem jött össze és most vegyes érzelmekkel vagyok tele.

Jól kezdték a fiúk a meccset, pár perc alatt berámoltak két gólt, két szenzációs góltt aztán féken tartották a nem túl acélos Kékeket és még életveszélyes helyzeteket is kialakítottak. Carrick megint tanár volt, Rooney lelkesen játszott (egy ideig), Chicharito befejelte szokásos Chelsea elleni gólját és Nani pedig bizonyítani akart, de sajnos nem tehette sokáig.


Elkezdõdött a második félidõ, amit szintén jól kezdtünk, aztán „cselzis” munkássága alatt talán most elõször a kövér pincér jól nyúlt bele a meccsbe. Az addig magát csak egy majdnem bedobásra lõtt lövéssel észrevetetõ Moses helyére beküldte Hazardot. Aki gyorsan lõtt egy tekert gólt (és akirõl még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó lett volna az, ha a kék helyett vörös mezt választ, ugyanis néha tud villanni, de akár meccsekre is képes eltûnni, na mindegy). A Unitedet ez a bekapott gól sem izgatta túlságosan és a „cselzi” elkezdett irányítani, amire nem volt válasza az ellenfélnek - vagy nem is akart válaszolni - és ennek a végkifejlete lett az egyenlítés, sõt a végén még majdnem fordítás, de a méltó VDS utód eszén nem lehet könnyen túljárni.

Összefoglalva az elsõ félidõben az a United volt a pályán, amelyen nem látszott semmiféle csalódottság csak az, hogy nyerni akarnak, majd a második félidõre mintha ki sem jöttünk volna, hogy ennek mi volt az oka, azt nem tudom, talán a fáradtság, talán a török okozta emlékek, avagy az, hogy úgy gondolták, elég ez a két gól, ezt tartom a valószínûnek.
     
Ezt a második félidõt pedig megkapta a „cselzi” arra, hogy a szezon végén üres kézzel, de legalább elmondhassák "mi voltunk azok, akik képesek voltak egy félidõre megszorongatni az MU-t". :)
Nem hiszem azt, hogy ha a Manchester United 100%-ban odateszi magát, akkor a Chelsea-nek van esélye továbbjutni, akárhol játsszák és akárki vezeti azt a mérkõzést! Szóval röviden újrajátszás majd valamikor a Bridge-n remélhetõleg egy kipihent és felkészült Uniteddel és továbbjutással! GGMU!!

Ja, és egy kérdés. Van Persie megunta a gólokat vagy mi van??

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!