Miért ismétlõdik minden évben ugyanaz?

Minden év elején úgy vágunk neki az összes kupának amiben elindulunk hogy megnyerhetjük. Ezzel így van még a Barca, Real, Chelsea(néha), Bayern, Juve.
Azonban velünk mindig történik valami. Év közben azt hiszem mindent nyerünk, majd örülök, ha 1(!) trófeát nyerünk!

A mai, Chelsea elleni meccs volt az, ami után elhatároztam, hogy írok egy blogot. 
 
Tavaly elbuktuk a bajnoki címet. Idén mintha a játékosok csak ott akarnának. A BL-t ne vegyük, hiszen ott elképesztõen balszerencsések voltunk egy török bíró miatt. Aztán ott van a ligakupa, amit én Fifában sem tudok komolyan venni, de a fiataloknak ott a lehetõség mindig. Leginkább az FA-kupa az, ami zavar. Két meccs két nap alatt sok. De egy ilyen erõs kerettel simán hozható. A bajnokságban nekem a szezon egyik legfontosabb meccse lett volna a sunderland elleni, hogy a sok kárörvendõ szurkolónak megmutassuk, inkább a csapatuknak kéne szurkolni, mintsem ellenünk. Aztán eljön a FA kupa napja.
 
Hernandez és Welbeck voltak ma számomra, akiknek a játéka nagyon tetszett. Látszott rajtuk, hogy akarnak és hajtottak. Welbeck elsõ félidõben terrorizálta a chelseaseket. Eszméletlen milyen sebessége van. Hernandez pedig végre lõtt kívülrõl, kérte a labdát és kihúzodott a szélre. Ezenkívül aki értékelhetõ volt akarásban és egész jól is játszott az Smalling és Jones volt. A többiek is persze ott voltak a pályán, de nem látszódott rajtuk az akarás. Carrick ma nem játszott jól, nem volt olyan biztos pont, mint szokott. A Chelsea egész csapatában 4 értékelhetõ játékos van, azokból 3 játszott ma. Oscar, Mata, Hazard. Lampard padozott. Ez a 3 játékos az, aki a Chelsea-t alkotja és õk valahogy ellenünk mindig kitesznek magukért.
 
Ami nekem bosszantó, az továbbra is, hogy mindig hallom év elején, idén új embereket igazoltunk, majd jövõre lesz a mi évünk. Ez jól is hangzik, de a bajnokságon kívül az elmúlt pár évben (oké 3 BL döntõ, nézzük az utóbbi két évet ott) az FA-kupában sehol sem vagyunk. Egy ilyen kerettel minimum két trófeát kéne nyernünk, de a 3 is benne van a csapatban. Nagyon kellene nekünk egy húzóember, nem góllövés terén, hanem cselezés, a többiek hajtásában. Mert mint csapat nagyon jók vagyunk. De egyénekre lebontva elmaradunk a többi élmenõtõl, AMI NEM BAJ! Viszont ahhoz, hogy címeket nyerjünk, valakinek nagyon vállára kéne vennie a csapatot, amikor nem megy nekik. 1-1 egyéni villanást hiányolok, RVP elfáradt, eddig vitt minket, neki se mindig jöhet be minden. Roo sokat sérült, én nagyon szeretném, ha Nani végre megmutatná a benne rejlõ potenciált és újra a vállára venné a csapatot 1-1 egyéni megoldással. 
Ez persze csak az én nézõpontom, ha valaki nem ért egyet meghallgatom szívesen.
 
wazza25

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!