Idén nincs tripla…

 … de még dupla sem. A bajnokság véleményem szerint megvan, bár nem akarom elkiabálni. A Bajnokok Ligájától megfosztottak minket, az FA-kupa bukást pedig magunknak köszönhetjük (talán még ez is a BL kudarchoz köthetõ).

 A Chelsea-t meg kellett volna verni otthon 2-0-nál, ehelyett inkább újrajátszásra hoztuk a mérkõzést, ami akkor még nem volt akkora baj, mivel azt gondoltam, hogy a csapat összekapja magát és simán nyer. 

 Erre tegnap nem ez történt, vajon ennyire fontos volt a hétvégi bajnoki, hogy a majdnem legerõsebb csapatot kellett pályára küldeni és tegnap pedig mondhatni, hogy a „B-csapatot”, ezt nem értem. A csapat játékában nem volt lendület, sõt ami még rosszabb, én az akarást sem láttam. Szinte már a 10. perc után láttam, hogy itt mi ma nem fogunk gólt lõni csak akkor, ha Chicarito nem kotor be egyet valahogy.
      
A szünetben sem történt semmi változás, nem volt vezér a pályán, a gól után pedig teljesen szétesett a csapat olyan szinten, amilyet elég rég láttam. Már csak a vereség mértéke volt a kérdés. Véleményem szerint hiába jött Van Persie vagy Young, akivel fellendült a bal oldal, de ez már túl késõ volt, kellett volna ismét egy Rooney kaliber. Röviden Chelsea-Manchester United 1-0 és idén nem lesz 12. FA-kupa gyõzelem, pedig ez a csapat képes lett volna rá, de valami hiányzott, viszont még mindig jobb így elbukni egy csatát, mint egy török hülyesége miatt!
      
Most viszont az összes kudarcot el kell felejteni, mert jön a City és õket csúnyán el kell kalapálni és magabiztosan behúzni a 20. címet, ami kárpótol majd mindenkit!
 
A végére maradt a sokak által kedvelt, még többek által utál közhely, hogy majd jövõre, de most hiszek benne, hogy jövõre tényleg meglesz a címvédés és mellé még egy nagyfülû trófea is.

 "WIN, LOSE, OR DRAW MAN UNITED TILL I DIE"

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!