RVP hatás,harmadik hullám!

Sajnos beigazolódott amitõl sokan féltek, errõl néhány mondatban.

Nem szeretném most sem megkérdõjelezni, hogy Robin-t le kellett-e igazolni. Egyértelmû, hogy a megfelelõ csapatba került. Nagyon jól kezdte a beilleszkedést, elsõ hullámban ugye jöttek a gólok és én is az elsõ perctõl úgy tekintettem rá, mintha mindig is velünk lett volna.
 
Második hullámban elõjött néhány kérdés, mert látszott, hogy nem igazán találja a helyét. Pedig Rooney mindent megtett, átadta a "helyét" és úgy tûnt, szívesen teszi mindezt, még a 11-es rúgás lehetõsége is Robin-ra szállt. Talán Rooneynak is elege volt már a nyomásból és boldogan tette a "súlyt" Robin-ra!? Véleményem szerint itt kezdõdtek a gondok. Nem hibáztatom a hollandot egyik "kupakudarcért" sem, nem rajta mentek el a meccsek, bár sajnos azokon a meccseken neki sem ment a játék. (real,chelsea) Fontos kérdés, hogy miért nem megy neki egy ideje, de errõl nem tudhatunk túl sokat, talán "csak" egy sima hullámvölgy, de az is lehet, hogy nem.
 
Véleményem szerint õ is pontosan tudja, hogy nehéz õt állandóra beépíteni, de talán ezt nem gondolta végig õ sem és a csapat sem, mikor megvettük. Túl rövid volt az idõ, de azt hittem a szezon végéig ez megoldódik, de nem így lett. Persze optimista vagyok vele kapcsolatban a jövõjét illetõen, de ahhoz, hogy komoly esélyünk legyen minden fronton, újra kell gondolni a csapatot és a taktikát, de legfõképp a keretet kell rendbe tenni a nyáron.
 
Meg kell válni néhány játékostól és persze venni is kell a kp-ra valakit. Én nagyon szerettem Nani-t és Anderson-t! Akartam is, hogy leigazoljuk õket, de nem hozzák azt, amit elvárok tõlük. Bennük már nincs reményem. Bennem egy negatív kép alakult ki róluk. Sérülékenyek, hisztiznek és nem veszik elég komolyan a munkájukat. Persze ezzel nem oldódna meg Robin helyzete, sõt a pótlásuk sem lenne egyszerû, bár én el tudnám képzelni nálunk Bale-t és egy Modric féle irányítót a helyükre. De minél többet rágódok ezen, annál több a kérdésem, megint:
Kit/kiket kéne eladni a nyáron?
Kit/kiket kéne venni?
Mi lesz Rooney posztja?
Mi lesz Kagawa posztja?
 
Én még mindig nem látom a kiutat, csak remélem, hogy a stáb már tudja, mit kell tegyenek.
 
A saját véleményemet egy hülye példával szeretném megfogalmazni: "ha a házamba egy új-szép bútort veszek, akkor mielõtt beépítem, kitakarítok és megcsinálom a helyét, különben csak egy újabb kacattal van több a házban." Most nyáron lesz erre idõ és azt hiszem, a következõ szezonban nem csak a gyep lesz kidobva és újra cserélve, legalábbis nagyon remélem!!! Én már a következõ szezonra koncentrálok:)
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!