CR7-téma, avagy: hogyan tovább?

Rengetegszer megfordul a fejemben nap, mint nap, hogy mi lenne, ha a portugál klasszis még mindig a mi csapatunk színeiben szerezné góljait. Természetesen mindnyájan örülnénk neki! Vagy mégsem?

Minden nap találhatunk infókat, valahol még csak pletykáknak állítják be, található pedig olyan portál is, ahol már szinte tényként kezelik ezeket a hírmorzsákat. A Nike, mint "segítõnk" is felmerült, mivel sokkal boldogabbak lennének a fejesek, ha ismét a rengeteg bevétel, ami CR7 mezeibõl befolyik, ismét az övék lenne, nem pedig a még a bankjegyeket számolgató Adidasé. Késõbb olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Ronaldo nem teljesen jön ki a Real stábjában dolgozókkal. Esetleg nem jön be neki az éghajlat? Ezt  nem hinném, mivel portugál származása révén tuti, hogy nem -30-akat szokta meg.
 
Végül pedig, ami kicsi szívünket is megmelengeti, hogy CR7-nek nagyon hiányzik Manchester(azon belül is a United). Mind a szurkolók, mind 2. apja(Fergie) és az egész klub. 
 
Lényeg a lényeg, hogy én nagyon szívesen látnám újra a mi színeinkben, mivel a középpályánkon a nem éppen legsikeresebb szezonját futó Nanin kívül semmilyen gyors középpályásunk nincs, mivel Anderson és Carrick nem éppen az a fajta. Esetleg ha a rosszabbik oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor belegondolhatunk, hogy ha Ronaldo ismét nálunk lenne, akkor ismét a középpályánk fog dominálni, ami pedig egy Rooney-RvP duóval szemben nem túl korrekt.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!