Az új menedzser

Bizonyára ti is tudjátok azt, hogy július 1-tõl David Moyes lesz a menedzser a Manchester Unitednél. Azt szeretném leírni, hogy mit várok tõle. 

1. Fergusoni-út követése: Ez az út, amelyen a csapat halad, sok szép siker, trófea és rekord, amit remélem tovább visz. Persze nehéz lesz, de bízok benne, hogy menni fog.
 
2. Wayne Rooney megtartása: Remélem Rooney marad, mert õ a csapat motorja és nem szeretném, ha õ elmenne, mert azzal egy ikonjától válna meg az együttes.
 
3. Játékosok igazolása: Nagyon remélem azt, hogy középsõ középpályást és szélsõt is igazolunk, mert szükség van. Nyilván Moyes már tudja, kiket akar majd idehozni. Egyike ezeknek Fellaini, aki jó, ám forrófejû játékos. Jó volna CR7 vagy Gareth Bale a szélre.
 
4. Támaszkodni a tapasztalt játékosokra: Giggs, Ferdinand, Evra, Vidic és Carrick - õk azok, akik a legtapasztaltabbak és szeretném, ha a menedzsert segítenék. Hiszek abban, hogy segíteni fogják, mert mind tudják azt, hogy a United egy család, amelynek egy új tagja a vezetõje lett.
 
Végezetül csak megköszönném SAF-nak az egész életes munkáját és sok sikert kívánok Moyes-nak, hogy sikeresen folytassa azt, amit ezelõtt 26 éve az elõdje elkezdett.        

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!