Egy ember, akit imádok

Öt éves korom óta nézem a focit és mindig is Manchester United szurkoló voltam. Természetesen ezalatt az idõ alatt Sir Alex Ferguson ült a kispadon. Tegnapelõtt, amikor reggel felnéztem mindenféle netes oldalakra, arról szóltak a pletykák, hogy Ferguson visszavonulhat. Eleinte nem hittem ezeknek a cikkeknek, de aztán jött egy rossz érzésem. Éreztem, hogy be fogják jelenteni Ferguson visszavonulását és magyar idõ szerint 10:15-kor a Facebook-os Manchester United oldalon láttam, hogy valóban megtörtént a dolog.

Ez számomra eddigi unitedes korszakban a legszomorúbb nap volt. Még most sem fogom fel. Nehéz elképzelni, hogy jövõre a Premier League-ben, az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában a Coach vagy Manager elnevezés alatt nem ez a név fog állni: SIR ALEX FERGUSON.
 
Az õ elvesztése nem egy olyan dolog, mintha egy sztárt vesztenénk el. Egyszerûen fáj a szívemnek és szerintem nem csak nekem, hanem az összes vérbeli Manchester United szurkolónak, de talán még azoknak is, akik nem igazán rajonganak a klubért.
 
Hihetetlen, amit 26 év alatt mûvelt. Megvette kis pénzért a fiatal játékosokat és olyan nagy játékosokat csinált belõlük, mint Ryan Giggs, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona vagy akár Wayne Rooney.
 
Soha nem gondoltam olyanra, hogy egy ember pótolhatatlan. Egészen idáig. Számomra annyira váratlan volt, mert oké, hogy benne volt a pakliban, hogy 2-3 év múlva visszavonul és felhagy az edzõsködéssel, de így, hogy pár napja még olyan címek jelentek meg , hogy maximális támogatást kap a Glazer-családtól vagy éppen ha teheti, megpróbál nagy nevet leigazolni a nyáron. Sok idõ fog kelleni, hogy feldolgozzam ezt az ügyet, de most még, ha erre gondolok a könny hullna a szemembõl. Nem tudom mi lesz velünk a jövõben, de eléggé nagy aggodalomra ad okot, hogy a Mester többé nem irányítja a kispadról a csapatot.
 
GLORY GLORY MAN UNITED!!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!