Kezdõ 11 - II.rész

Tavaly augusztusban írtam egy ugyanilyen cikket, megpróbálnám mégegyszer. Vajon az új edzõ kiket igazol? Igazol egyáltalán? Mennyire foglalkozik a fiatal tehetségek, mint pl. Cleverley vagy Welbeck beépítésével?
 

Mint régen, most is a kapus poszttól kezdeném a csatárokig.
 
Az elsõ számú kapus egyértelmûen David De Gea lett. Remélem sokáig nálunk marad és nem vágyik majd pár év múlva vissza Spanyolországba. Jó 12 évre nem kéne kapust keresni.
 
A 4 védõs rendszerben bal oldali védõ az egész szezonban kirobbanthatatlan Evra. Nem kell ide Baines vagy akárki más. Itt van még 1-2 évig õ és szépen lassan beérik Fabio vagy akár Büttner is. Bár én Fabiónak jobban örülnék. Középen Evans és Vidic.  Vidic jövõje pedig Jones vagy Smalling lehetne. Nagyon megszerettem mindkettejüket, remélem látom majd õket folyamatosan a kezdõben pár év múlva. Jobb oldalra pedig Anglia egyik legjobb szélsõ védõjévé érett Rafael. Hihetetlen amit ez a srác produkált. Bár még védekezésben van mit javulni.
 
Én 5 középpályással játszatnám a csapatot az edzõ helyében. Bal szélen Gareth Bale. Moyes ugye ígért nekünk egy bombaigazolást, remélem Bale személyében be is tartja. Gyors, technikás és pontos. A 3 legfontosabb dolog. Jobb oldalon lehetne Valencia vagy akár Welbeck is. Remélem Valencia visszanyeri régi jó formáját és újra jobbnál jobb beadásokat ad a csatárjainknak. A középpálya tengelyén Carricket és Fabregast vagy Fellainit látnám szívesen. Személy szerint Fabregasnak jobban örülnék. Bár nem védekezõ szellemû, de látja a pályát, ért a támadásokhoz, valamint jól passzol. És RVP-vel meg is értenék egymást. Csatár mögötti ékként pedig vagy Rooney vagy Kagawa játszhatna. Nem tudom, hogy vajon Rooney megy-e vagy sem, de én személy szerint már nem ragaszkodom hozzá annyira, mint 2010-ben. Eljátszotta a lehetõségeit, nem szimpatikus többé. Menjen csak ahova akar és nyerjen annyi trófeát a Realban vagy a PSG-ben, mint a régebbi távozóink. Tehát magyarul max 3-mat.
 
És elöl a csatár Robin van Persie. Eszméletlen szimpatikus ember, nagyon elkötelezett, tudja, hogy mit akar és nem ismer lehetetlent. Örülök, hogy leigazoltuk, bevált! A cseréje Hernandez lehetne. Szívesen nézném akár a Unitedet egy ékkel és elöl két csatárral játszani, de sajnos így nem lenne védekezés a középpályán. Nem elég erõs hozzá a KP. Pedig ütõs lenne. 
 
Lehetséges távozók szerintem:
Nani
Rooney
Anderson
Lindegaard
Hernandez :((((
 
Lehetséges érkezõk:
CR7/Bale - kevés az esély bármelyikükre is, de inkább akkor Bale legyen.
Fabregas - bárcsak
Fellaini
Baines
Strootman - annyira nem ismerem, ezért bele sem írtam a felállásba
 
Felállások:
 
                Van Persie
             Rooney/Kagawa
Bale/Cr7                          Valencia
        Carrick Fabregas/Fellaini
  Evra       Evans       Vidic       Rafael
                   De Gea
 
 
Amit én szeretnék, de a Kp gyengeségei miatt szinte lehetetlen:
 
             Van Persie  Rooney
                      Kagawa
       Cr7          Carrick     Valencia
    Evra    Evans      Vidic      Rafael
                      De Gea
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!