Summertime, azaz tudod kit vennék idén nyáron?

Elsõ blog bejegyzésem ez a mai és mikor is kezdhetném, ha nem a születésnapomon..:D Ha nagyon béna leszek akkor nyugodtan szóljatok rám, hogy inkább menjek FM-ezni...:)

Itt a nyár és mivel bõ 2 hét múlva kinyit az átigazolási piac, így gondoltam okfejtést csinálok a pletykákról, érdekességekrõl és a lehetséges Moyes-csapatról......
 
Szóval bele is csapnék a lecsóba...
 
Kapus posztba nem tudok belekötni - David nagyon komoly kis kapus már most is és még ha azt vesszük, hogy milyen fiatal, akkor azt hiszem, hogy egy éppen csiszolásba kezdett gyémánt van a tarsolyunkban. Õ alapember és az elsõ számú kapus. A cserekapus ugye Anders és én elhiszem, hogy õt némiképp frusztrálhatja, hogy leginkább csak az edzésen kapkodhatja le RVP lasztiait, de azt hiszem, hogy õ az a figura, aki olyasfajta alázatot képvisel, hogy el tudja viselni a 2. számú helyett a gólvonal elõtt. Tarts ki Anders!
 
Védelem jobb oldala kizárólag a kis Pumuklié - Rafaelre gondolok. Õ volt nálam a szezon egyik legnagyobb meglepétese,k ellemes csalódása. Nagyon nagyot fejlõdött idén. Elsõ számú jobbhátvéd. Nem ragozom tovább. Cseréje ki lehetne? Ugye nemrég jelentették be Varela átigazolását ,de õ az elkövetkezendõ szezonban még csak nagyon csere emberke lesz. Én mindenképp megpróbálnám Fabiót a tesó posztján. Gondoljatok csak bele, félidõben átveszik a mezt és máris van egy friss emberünk a csapatban... a kutya nem venné észre, hogy nem Rafael fut ki a második játékrészre, hanem az ikertesó..:D Viccet félre téve mehetne Fabio is jobbra, de Jones is tud itt játszani(de ne ott játszon) szóval a jobbhátvéd poszt okés.
 
Középhátvédek: Rio és Vida... a szerbet nagyon sajnáltam tavaly, hogy olyan sokat volt távol különbözõ sérülésekkel hátráltatva, de õ a védelem közepén kihagyhatatlan nálam. Nagyon szeretem a srác játékát és semmi pénzért nem hanyagolnám el. Rio már nem mai gyerek és nem is a szívem csücske, de amit ebben a szezonban lenyomott, azelõtt le a kalappal. Pluszba ma láttam a nyári edzéstervét, így most kicsit nõtt a szememben az ÖTösünk. Van egy friss házas Evans, aki méltó lehetne, hogy elfoglalja Rio helyét, ha úgy hozza a sors. Nagyon jó szerelési kézségekkel megáldott fiú õ és nagyon jó úton van, hogy a Moyes-csapat egyik alapembere legyen. Van még egy 'KicsiIngünk' is (bocsi Chris..:), aki idén nem sok vizet zavart, de én mindenképp számolnék vele, mivel remélem, hogy idén is nagyon hosszú idény elé nézünk. Hogy jöjjön-e Garay? Vannak fiatal játékosok is a tarcsiban és néhanapján be lehetne õket tenni. Moyes nem félt már az Evertonnál sem, ha a fiatalok csapatba kerülésérõl volt szó. Én nem venném meg, de DM fejében ki tudja mi jár.
 
Balbekk: Pat nagyon jó szezont tud maga mögött és nem hiszem, hogy ezt Büttner érkezése hozta volna ki belõle. Persze felette is repül az idõ, de azt hiszem, hogy még egy nagyon jó év benne van a paliban. Monaco felmerült itt, mint lehetséges állomás Evra számára, de õ még marad. Büttnernek több meccs kell, SAF keveset játszatta, de õ még kissé éretlen a PL-hez. Ugye van egy Baines saga. Szerény véleményem szerint jó lenne õ ide. Jöjjön csak. Evrával rotálható lehetne és ne feledjétek, hogy nagyon komoly szabadrúgás specialista a srác. Fabio ugye jobb szél, Büttner esetleg kölcsönözhetõ és akkor megvan Leighton helye.
 
Középsõ középpályások: ugye Carrick alap... ez az ember eszméletlen, hogy mit játszott az idén. Remélhetõleg a következõ szezonban elkerülik a sérülések és akkor szerintem meg tudja ismételni az idei teljesítményt. Mellette van egy Cleverley, akit néhányan nagyon nagy spílernek tartanak, de szerintem õ még nem képes egy fél idényt sem magas szinten lenyomni. Jó lesz õ, de még nem számolhatunk vele úgy, mint kezdõ CM. Ando rúdja szerintem nagyon kiáll ebbõl a csapatból. Valahol megmaradt õ bohócnak ahelyett, hogy focizna. Nem számolok vele. Van még egy Legendánk. Õ nem más, mint Giggsy. Én nagyon elfogult vagyok vele szemben, hisz õ az az ember, aki nálam a labdarúgót mint magát megtestesíti. Kedvencem és ami az idei játékát illeti... megint csak ámultam és bámultam néhányszor. Olyan dolgokat csinált néha, hogy megkérdezem néha magamtól, ez az ember hány éves is? Jövõre is ott lehet, egyre kevesebb meccsszámmal a neve mellett, de ott lesz és inspirál, elbûvöl, varászol, tekintélyt teremt. Nálam õ valaha volt legnagyobb United játékos... És elérkeztünk Phil Jones-hoz, aki SAF szerint a valaha élt legnagyobb United játékos lehet(csakis Giggsy után..:). Szerintem is nagyon nagy klasszis lesz ez a gyerek. Moyes bácsi kérlek játszasd õt a pálya közepén. Philbõl olyan CM lehet, hogy olyan nem lesz még egy Angolföldön. Láttuk, hogy nem hagyta élni CR-t Madridban. Carrick-Jones középpályát akarok. De mivel megy Ando(remélem), így mindenképp kell még egy ember középre. Fellaini? Nem kell õ nekünk. Strootman? Jó lenne, de én másnak örülnék. Én Cabayé-t venném. Nagyon nagy játékos a srác, engem meggyõzött a Castle-ben. Olyan szinten van, amire nekünk szükségünk van, PL tapasztalat, keménység, határozottság és labdabiztosság. Carrick, Jones, Cabaye, Clev, Giggsy és Powell.
 
Ennyi voltam mára,ha lesz egy kis idõm, akkor be is fejezem a hiányzó csapatrészekkel.
 
Remélem tetszett,ha nem, szóljatok nyugodtan. :)
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!