Summertime 2.0

Mivel senki nem küldött FM-ezni, így arra a következtetésre jutottam, hogy befejezem az elõzõ blogomat....:)

Szélsõk:
Kezdeném Tonióval. Tavaly megkapta a bûvös 7-es mezt és akkor voltak akik bólogattak, hogy igen is õ megérdemli ezt a számot (jelzem õk voltak többen) és voltak olyanok, akik kétségbe vonták e nagy jelentõségû mez birtokosát. Nem akarok senki felett pálcát törni, de szerintem nem neki kellett volna kapni ezt a mezt, bár halkan megjegyzem, hogy Cantona, Becks és CR után vajon ki kaphatta volna meg? Ki lett volna rá érdemes? Magam is keresem a választ. Én továbbra is támogatom Vale-t. Nagyon csendben teszi a dolgát, egy nagy munkabírású játékos õ, akit szeretett SAF. Tolta hátra is ha kellett. Idén kicsit oda kell tennie magát, többre is képes õ. Bízunk benned Antonio!
 
Ashley épülj már fel végleg..:) Youngról azt hittem, hogy húzóember lesz tavaly. Mikor lemostuk az Ágyúsokat az Álmok Színházában, nagyon szép gólt vágott. Kicsit olyan érzésem volt akkor, hogy olyan, mintha egy jobb lábas Robben-t látnék, ahogy beverte a lasztit a hosszúba. Ahogy Arjen teszi ballal. Azután jött a visszaesés, sérülések egymás után, megkapta a porcelánláb nevet és páran megkérdõjelezték, hogy egyáltalán "MU szintû". Kerüljék el a sérülések idén és sziporkázhat is.
 
A fent említett két fiatalembert feldobhatja majd egy bizonyos Zaha érkezése. Bár nem hiszem, hogy egybõl veszélyes lehet rájuk, de inspirálhatná Toniót, ha megnézne egy két videót Zaha-ról..:) A Crystal Palace állítólag újra kölcsön kérné Wilfriedet. Nem adjuk, bocsi...:)
 
Végére maradt az IQ fájter, Nani. Igazából soha nem volt a szívem csücske Luis. Voltak nagy meccsei, nagy góljai, de tartósan nem lehetett vele számolni. Õ akart lenni az új CR, de hát erre azt mondanám, hogy álmodik a nyomor. :) Megy vagy marad? Nem ejtenék könnyeket, ha menne, csak ne aprózzuk el. Szerintem megy és akkor még veszünk valakit szélre. Ja, hogy majd Welbs kihúzódik? Õ csak maradjon elöl. Ki jöhetne? CR nem jön - de szép is lenne, ha hazatérne Cristiano - de ne is álmodozzak. Bale sem jön, õ madridista lesz. Thiago van most nagyon célkeresztben. Meg mondom õszintén, látok benne fantáziát. Nem fognak érte eget verõ nagy összeget kérni és beilleszkedhetne könnyen a sok latin ajkú srác által. Bár nem tudom h õ mennyire szélsõ. De láttuk, h mit tett az U21-es EB-n. Mesterhármas a döntõben. Hmmm...
 
Ha még egy nevet kellene mondani, én megpróbálnám Mirallas-t. Piszok gyors a gyerek és nem ügyetlen. Jól cselez és az edzõ bá is nagyon jól ismeri a képeségeit. Moyes bácsi elcsalhatná egy kis apróért cserébe. Én szívesen elnézném õt nálunk. Szélre kiváló lenne.
 
AMC vagy árnyék ék vagy nevezzük aminek akarjátok:
Shinji volt nálam a tavalyi év csalódása. Nagyon gyenge teljesítmény volt, amit láttam a japán sráctól. Mentségére szól, hogy nem mindig azon a poszton játszott, ahol nagyon tud és jól is érzi magát, de pocsék volt az tény. Most a Konf. Kupán vitézkedik a mi kis szamurájunk, de bízom benne, hogy ez az õ éve lehet. SAF is ezt tenné. Akklimatizálódott, felvette a ritmust, nem kell hallgatni SAF nagyon nehéz angolját. :) Árnyék lehet RVP-ék mögött, játszon ott és ne szélen. Szabjon fazont a játékunknak és ossza a jobbnál jobb labdákat, gólpasszokat. :) 
 
Csatárok:
 
Ohhhhhh Robin van Persie. Én voltam ez egyik, aki nagyon furán érezte magát tavaly év elején, amikor is MU mezbe futott ki a gyepre Robin. Kellett egy két meccs még átjött. :) De õ tett róla, hogy könnyen szokja a szemünk, sokszor vonta magára a kamera figyelmét góljaival. Le a kalappal elõtte. Gólkirály, húzóember, világklasszis. Nem ragozom tovább. Az idei év is legalább ilyen legyen Robin...
 
Borsócska kell nekünk és különbözõ hírekkel ellentében én töretlenül hiszem, hogy õ szeret is itt lenni és ha kell, leül a padra is és élvezi, hogy egy ilyen nagy klubnál tölheti játékos karrierjét. Alázat, hit és gólveszély. Ez Csika. :)
Welbs-et nem tudom hova tenni, néha kiváló, máskor halványan közepes teljesítmény, amit mutat. Játszott szélen sokszor. Hogy szélsõ lenne, azt kétlem, de kiszorult oda. Ez van Danny. Ez az év sem lesz egyszerû. Nem lesz könnyû dolgod, ha játszani akarsz. Abszolút a jövõ Moyes csapatának a tagja. Csak bírja még ki azt a pár évet. Epizódszerep.
 
Végére ki is maradhatott. A legnagyobb kérdõjel, Roo. Ne menj el Wayne! Ez a te otthonod. Itt lettél az, aki vagy. De megérteném, ha elvágyódsz. Itt van a szemem elõtt, hogy ha eligazolna, az új csapatában az elsõ meccsen mennyire fel lenne szántva a fû. Merhogy felszántaná, ahogy itt is tette az elsõ éveiben az Old Trafford gyepével. De gyorsan el is hesegettem ezt a képet magam elõl. Maradjon itt és alkossa Robinnal a Premier League álom csatárpárosát. Újra megvédhetnénk a címünket, Wayne! Közösen.
 
Ha mégis beigazolódik, amitõl tartok azért, akkor ki jöhetne szóba? Kérdés, kell-e egyáltalán valaki. Arra gondolok, hogy ha netán elmegy Roo, akkor elegen vagyunk elöl, de akkor Kagawa nem elég maga oda RVP-ék mögé. Akkor még kell valaki Shinji helyére. Ekkor viszont kell Fellaini. Nagyon kell.
Sajnos Cesc is képben. Hogy miért sajnos? Nem szeretem a képét..:) Olyan tenyérbemászó. Egyszerûen nem szimpatikus. Jó játékos, meg el is kellene, de akkor már inkább a mikrofon fejû. El sem tudom õt képzelni United mezben. 
 
Lehetséges kezdõ 19:)..:
De Gea - Rafael/Fabio, Rio/Evans, Vida, Pat/Baines - Carrick, Jones/Cabaye - Vale/Mirallas, Kagawa/Fellaini, Young/Thiago - Roo/Rvp
 
Csereemberek: Linde, Büttner, Smalling, Varela, Giggs, remélem Fletch, Clev, Zaha, Welbs, Chicarito.
 
Köszönöm, hogy elolvastátok! Szép, igazolásokban minõséget jelentõ nyarat! :) Irány a 21! :)
 
Glory, Glory ManUnited.. :)
 
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!