A teringettét, elég már a rinyából!

Hat forduló után hét ponttal megy a rinyálás. Mint a kisgyerekek...

 
Egy digitális b*tch slap-et könyveljenek el a rinyálósok! Majd ha már tudnak tisztán gondolkodni, olvassák tovább. Addig meg ne próbálják! Ajánlatos minimum 10-15ig elszámolni. Közben levegõ orron be, majd szájon ki.

Remélem, már a lenyugodottak olvassák, nem pedig a méregzsákok, hogy " Mit okoskodik ez itt?".
 
A szurkolók átlagéletkorát nem tudom, viszont elmondhatom, hogy kevesebben vannak azok, akik nem látták a United-et így játszani 25-30 évvel ezelõtt.
 
Uraim/ Hölgyeim!
 
Hozzászoktunk nagyon a sikerhez. Viszont ami most van, azt sikernek nem lehet nevezni. Pláne azért, mert még nem fújtak le semmit. HAT darab forduló ment le. 3 erõs riválist tudtunk le. Abból kettõt idegenben. Így állunk. Ez egy pillanatkép.
 
Nem lehet egy edzõváltást veszteségek nélkül megélni. A veszteség itt pont nem az edzõi stáb, hanem a mérkõzések, sikerek.
 
Na bumm.
 
Ez van. Amit most tehetünk az az, hogy várunk. Amikor SAF kérte, hogy álljunk ki Moyes-ért, akkor nem 6 fordulóig kérte.
 
Ez az egész, egy korszakváltás kezdete. Türelem. Ne türelmetlenkedjetek!
Értelmes emberek vagyunk.
 
Ilyenkor derül ki, hogy ki meddig szurkol egy csapatnak. Divatszurkoló-e vagy igazi szurkoló.
 
A divatdrukkerekre nincs szükség, menjenek át máshova. Igaz szurkolókra van most szükség, akik kiállnak a csapatért és támogatják jóban, rosszban.
 
Házas embereknek ismerõs lehet :)
 
Szõlõbõl se lesz másnap már tökéletes bor. Se az árpából isteni sör ilyen rövid idõ alatt. Valami poshadék lesz, aztán csodálkozunk, ha nem jó az íze...
 
 
Shogi voltam.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!