Hová lett a tavalyi Tom és a két évvel ezelõtti Danny?

Arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi történt Tom Cleverley és Danny Welbeck játékával az utóbbi idõben.

Tom Cleverley:
 
Emlékezzünk csak vissza, tavaly mit lejátszott a srác. Az idény elsõ felében félelmetes formában volt. Elõre játszott rengeteget, egyre pontosabbak voltak a passzai, hosszú labdái. Ha jól emlékszem a meccsek 81%-át megnyertük, amikor a kezdõben kapott szerepet (nagycsapatok ellen is).
Védõ munkájáról annyit, hogy tavaly a City ellen azt a feladatot kapta, hogy hatástalanítsa Yaya Tourét (aki kétszer akkora mint õ, és sokkal erõsebb fizikumú) és ha visszaemlékeztek, momentuma nem volt Yayának, így a City játéka is igen gyengécske volt. Elõrejátékára nem nagyon lehet példákat hozni, nem a leggólerõsebb középpályás, de gondoljunk visszam hogy például mekkora gólt lõtt a Newcastle-nek?!
Illetve tényleg rengeteg mélységi indítása volt, passzai elõre irányultak és eléggé pontos is volt. Itt kezdték el Scholes utódjaként emlegetni, amire rá is szolgált. Fiatal kora ellenére igen jól szervezte a támadásokat és a középpálya védelmét is ha úgy volt. Piszok jó párost alkottak Carrickkel. Aztán jött a tavasz, Fergi valamiért rendszeresen kihagyta a fiatal angolt, nem kapott annyi lehetõséget, de formáját így is tartotta. Amikor játszott, akkor jól játszott. És mi van most? Kérdem én, hol van a tavalyi Clev?? Játéka legtöbbször hátrafelé irányul, persze vannak olyan meccsek most is, amikor ha csak pillanatokra is, de visszatér a tavalyi Tom, de valahogy ez nem állandósul, nagyon hiányzik a tavalyi formája.
 
 
Danny Welbeck:
 
Két évvel ezelõtt Berbát és Chichát szorította ki a kezdõbõl, 21 évesen tizen-x (pontos adatot nem tudok) gólt jegyzett a szezon során és jól játszott. Gólerõs volt, jó játékával bekerült az angol felnõtt válogatottba is, Rooval pedig nagyon jól megértették egymást. Aztán tavaly jött RVP, így kikerült a kezdõbõl. SAF megpróbált neki lehetõséget nyújtania a fejlõdésre, mégpedig úgy, hogy szélsõként játszatta. Rengetegen szidták is a srácot, hogy semmit sem ér, de lássuk be, nem szélsõ.
Azóta ha megkapja a lehetõséget elöl, a saját posztján (tavaly is meg idén is), akkor sem tud maradandót alkotni, így újfent rengetegen szidják, akárhol játszik is. De azok akik szidják, hol voltak 2 éve? Amikor jól játszott, meg a saját helyén, akkor hol voltak? Mit csináltak? Na mindegy. A kérdés, hogy mi történt a sráccal,miért nem képes jó formában játszani.
 
 
Ui. : csak akkor szólj hozzá, ha van értelmes meglátásod a bloggal kapcsolatban. A nem United szintû játékos, és egyéb hozzászólásokat mellõzzük ha kérhetném

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!