Ez a szezon elúszott?

Hamar elfeledtük Sir Alex szavait. Ki kell állnunk az új menedzser mellet, jó idõkben, rossz idõkben.

Én már 14 éve élek a Manchester United-nek... Akárhány meccset is játszottunk, az volt gyõzelem, vereség, döntetlen, kiálltam a csapat mellett, mert tudtam valamit.
 
Tudtam, hogy ebbõl a klubból csak egy van a világon. Tudtam, hogy a világ legjobb játékosai lépnek pályára nap mint nap nálunk. 
 
Elérkezett a 2012/13-as szezon vége. Nagyon sokan olyan dolgot láttunk/hallottunk, ami nagyon lelkünkbe ható volt. Sir Alex Ferguson bejelenti visszavonulását, 27 kemény, sikerekben gazdag év után.
 
Mindenki tippelgetni kezdett, hogy ki lesz az új menedzser, a legtöbbjük Moyes-t találta megfelelõnek a posztra. Én sokat gondolkoztam ezen. Kérdezgettem magam:" -Ki lesz az új menedzser? - Lesz-e ugyanolyan jó, mint Ferguson volt?"
 
Elérkezett a nap, amikor hivatalosan is bejelentik: David Moyes a Manchester United új menedzsere. Eleinte én is csak néztem és mondtam: "- Ez meg hogy kerül ide?? Ide hozzánk??" És kezdtem beletörõdni a dologba, így meg is barátkoztam vele. Eljöttek a felkészülési meccsek. Úgy álltam neki, hogy: Gyerünk, menni fog! Jól teljesített Moyes. Bár pár meccsen elég fura taktikával állította fel a csapatot.
 
Térjünk a szezonra. Most itt vagyunk a 7. helyen, 37 ponttal, 14 pontos különbséggel az elsõ helyezett Arsenaltól. A nyitómeccsünkön a 4-1-es gyõzelem a Swansea ellen nagyon boldoggá tett. És bíztatott, hogy álljak ki az új menedzser mellett. Aztán jöttek a hidegzuhanyok. Hol 2-1-re, hol 3-1-re kikaptunk. Elkönyveltem magamnak, hogy oké, ez így nem fog menni. Aztán jöttek a sorozatos gyõzelmek. Majd valamiért a csapat megint a rossz formáját hozza. Nagyon sokan David Moyes-t hibáztatják, de szerintem nem õ a hibás. Nem õ focizik a pályán, nem õ véd...
 
Itt vagyunk a Chelsea elleni vendég meccsünk után. Elvesztettük 3-1-re és itt valami fura dolog történt velem. Egyre jobban könyveltem el, hogy Moyes-t le kellene váltani. De rájöttem... Sir Alex MÉG ROSSZABBAN kezdett az elsõ 31 meccsén, mint õ. Szerintem Moyes az ideális erre a posztra és nem is kételkedem benne. De sajnos a címvédéshez semmi esélyünk sincs, már csak a 3-4 helyet hozhatjuk ki.
 
Nem szeretnék semmiféle port kavarni ezzel, én csak megírtam mit gondoltam. Köszönöm hogy elolvastad.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!