Egy kicsit Rooney-ról

Hihetetlenul nagy Wayne Rooney-fanatikusként írom ezt az apró bejegyzést a vele kapcsolatos meglátásaimról és gondolataimról.

Az elmúlt idõszakokban sokat hallottam, olvastam arról, hogy Rooney-t adjuk el, nem kell nekünk stb. Bár utóbbit inkább szurkolóktól, mint sem a klubtól. Ezekkel a kijelentésekkel egyáltalán nem értek egyet és ezt lejjebb ki is fogom fejteni.
 
Wayne Rooney eladása egyértelmûen egy nagyon jó penzügyi húzás lenne, de csapat szempontjából hatalmas baki. Wayne Rooney hihetetlen munkabírással és teljesítõ képességekkel bír! Nem véletlen, hogy amikor esetleges távozását a média megrebegteti, több klub is megjelenik a színen, hogy ajánlatot tegyen vagy tesz is érte, de ahogyan mondtam: "elengedése hiba lenne".
 
A pályán nyújtott munkája és hihetetlen akarása látszik minden egyes meccsen(persze vannak kivételek). Erre egy nagyon jó példa a legutóbbi, Barcelona elleni BL-döntõ, ahol látszott rajta a tenniakarás és a tûz a vesztes helyzet ellenére is, persze itt se õ volt az egyedüli, mert voltak még rajta kívül páran, szó szerint páran. Arról nem is beszélve, hogy rettentõen segítõkész a fiatal játékosokkal, plusz tanácsokkal látja el õket. Teszem hozzá, hogy ez sok játékostársára is igaz. Igen vannak hibái, szerintem egy rettentõ érzelmes emberrõl van szó, akit fegyelmezni és istápolni kell, hogy a maximálisat tudja nyújtani. 
 
Ebben a szezonban remekül teljesítõ Rooney-t én még mindig nem értem, hogy miért is nem akarják, hogy többet magára öltse a vörös mezt?! 
 
Bár ilyen indokokat szoktam hallani, hogy pontatlanok a passzai... Erre ismet csak remek példa a félpályás passza RVP-nek a tavalyi szezon végén és még sorolhatnám, de talán arra sokan emlékeztek. Száz szónak is egy a vége, Õ egy hihetetlenül nagy ikonja az MU-nak és Angliának egyaránt és tudása sem lebecsülendõ! A helyes magatartás vele szemben az, hogy mi(szurkolók) maximálisan támogassuk õt és ne ellene legyünk, ha nem a fiatalkori bombaformáját nyújtja, hanem egy visszafogottabb, de ugyanolyan gólerõs formát, mint napjainkban.
 
Nagyon remélem, hogy LVG nem akarja meneszteni, bár szerintem az, hogy esetlegesen RVP lesz a csk és Rooney-nak egy kicsit küzdenie kell, az jót fog neki tenni. Feltéve ha ezt van Gaal jól tudja majd kezelni és tálalni neki. Ha jól bánik ezzel a játékossal, azt biztosan meg fogja hálálni és akkor egy remek csatárpárosunk lehet. 
 
Remélem élvezhetõ volt elsõ írásom, (de nem biztos, hogy az utolsó) kérlek titeket, hogy esetleges hibáktól tekintsetek el!
 
Elõre is köszönöm!
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!