A legjobb megoldás

Mi is lehet a legjobb megoldás a kedvenc csapatom számára, amelynek már több,mint 13 éve szurkolok? Nos, itt inkább többes számba kellene tennem a "megoldás" szót, hiszen a probléma több összetevõbõl áll.Kezdjük azzal,hogy az Arsenalos 8-2 óta nem láttam, tényleg kimondhatóan gördülékeny játékot, nem látok Nani óta egy olyan embert, aki pont letojja,hogy mi a rendszer,és merne egy váratlant húzni, melybõl esetleg kialakulhatna valami. Mi lehet a megoldás, és,hogy miért mehetne kövi szezontól Van Gaal?... kifejtem.

 

 

Nézzük meg,hogy mi is az a "Filozófia", amit már annyiszor hallhattunk már a Mester szájából. Ez kérem szépen annyiból áll,hogy játsszunk úgy, mint a tiki-takás Barcelona,amely megvert bennünket azzal a játékkal 2 BL döntõben is, de úgy,hogy közben ne támadjunk kapura,mert minek. Mi szükséges ehhez a játékrendszerhez? Az,hogy mindenkibõl öljük ki az egyéniséget, és minden köpésünket gondoljuk meg, mikor a pályán vagyunk. A másik gond az,hogy ennek a taktikának párosulni  kellene 2 világklasszis szélsõvel, akik megfélemlítenék egész Európát, de ezek a játékosok elérhetetlenek, vagy csak szimplán nem akarnak idejönni. 

Wayne Rooney 

 Megérdemelten kapta meg a csapatkapitányi karszalagot Van Gaaltól ez tény és való,de úgy érzem, mintha túlságosan hideg fejjel játszana, mióta kb megkapta a pirosat tavaly a West Ham elleni hazai meccsen. Rooney tehetsége a pozitív agresszióban mérhetõ, ha nincs meg benne a tûz, akkor valami új dolgot kell adni neki, kezdeném egy hajszárítóval mondjuk.

Memphis keveset játszik

Bevallom nekem is csalódás eddig a srác, de nem hiszem,hogy túl nagy különbség lenne a holland és az angol eslõ osztály között ( szerdai 0-0). A viccet félretéve, Depaynak tegnap színt és szintet vittt a játékba,amikor beállt, ez pedig azért van mert benne van az a váratlan,amirõl már beszéltem.

Januzajt nem kellett volna kölcsön adni

Adnan,aki az egyik nagy kedvencem a csapatnál nem hiszem,hogy nem fért volna el a jobb szélen, minden esetre többet nyújtott volna szerintem,mint Mata,aki nem a posztján játszik. A befelé húzásai Janinak és a távoli lövései, melyek valamiért a felnõtt csapatban hiányoztak veszélyt jelenthettek volna ebben a szezonban.

Van Gaal

Tisztelem,amit elért ezer éve, tisztelem a holland bronz érméért, de egyszer minden sorozat megszakad,és a Pl túl nagy falat neki úgy tûnik( bár még rámcáfolhat). Egytõl tartok egy kicsit, és az pedig Ryan Giggs,aki szélsõ játékos létére remélem megjegyezte,megfigyelte,hogy mi jó a MUnak.

Igazolások

Akit megvennék: Max Ronaldo, ha elérhetõ áron tudnák visszahozni

Akit eladnék: Fellaini nem futbalista, Carrick sajnos megöregedett és remélem Fletcher sorsára jut, Romero hihetetlen amit mûvel a kapuban.

 

A legjobb felállások

 

1. Diamond Wide

De Gea

Darmian, Jones, Smallin,Shaw

Schweini

Young                               Depay

Mata

Martial              Rooney

 

 

2.      4-3-3 Attack                                             

De Gea

Valencia Smalling Rojo Shaw

Scneiderlin                Schweini

Herrera

Mata         Rooney       Depay

 

 

 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!