Mit is jelent José?

Utolsó blogbejegyzésem még Moyes mester idejében készítettem el ,,Fatal Error" címmel, valahol az elsõ vagy második meccse után, amely írásra kaptam hideget-meleget a T. Szurkolótársaimtól. Látnoki képességgel sajnos nem rendelkezek, de nagyjából bekövetkezett az a fajta tragédia a klub életében, amit vízionáltam Moyes kinevezésével összefüggésben. 

Lvg kinevezése álláspontom szerint a legésszerûbb döntés volt a vezetõség részérõl, mivel kellett egy igazi rövidtávú ,,tûzoltó" a csapat élére. Sokakkal ellentétben én sosem vártam semmi kiugrót tõle, én mindösszesen abban bíztam, hogy lemásolja a Bayernnél töltött idõszakát, azaz abban a 2-3 évben, amíg elviseli a vezetõség a makacsságát és pökhendiségét annyi idõ pont elég neki, hogy egy olyan keretet hagyjon maga mögött, amellyel a következõ mester játszi könnyedséggel vissza tudja vezetni a csapatot az élmenyzõnybe. 

 

Álláspontom szerint Lvg teljesítette a feladatát összességben, ugyanis Martial, Rashford, Fosu-Mensah személyében 3 igazán sokrahivatott fiatalt hagyott maga mögött, emellett - elviccelve a 2 szörnyû év emlékét - egy olyan letargikus és formán kívüli csapatot adott át, akikkel baromi egyszerû lesz dolgoznia a következõ mesternek, mert annyira éhesek lesznek a sikerre és a megbecsülésre.

 

A következõkben kifejtem, hogy mit is jelent nekem José Mourinho személye, illetve mit várok tõle. 

 

Kijelenthetjük, hogy SAF távozása óta nincs semmilyen karaktere a csapatnak. Már amikor épp csapatnak lehetett õket nevezni, mert legtöbbször egy széthúzó, tehetetlen brigád benyomását keltette az, amit a pályán láttunk tõlük. 

 

José Mourinhot bemutatni nem szeretném és nem is tudok róla semmi olyat elmondani, amit ne tudna bárki más tekintettel arra, hogy az eddigi munkássága egyáltalán nem érdekelt. Nem tetszett egyik eddigi csapatának sem a játéka és nem tetszett maga a stílusa sem.

 

Ettõl függetlenül muszáj voltam elismerni, mert a modern futball egyik legmeghatározóbb alakja, aki mostmár a Mi edzõnk. 

 

Most, hogy már Vörös Ördög lett, kénytelen vagyok v

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!