Olá pessoal, Bébé meu nome!

Egy kis sorozattal állnék elõ, persze csak ha lesz rá igény. Az elsõ pár epizódban Bébé elsõ képzelt edzésnapját próbálnám bemutatni. Remélem, senkit nem sértek meg vele!

Eljött a nap, amikor én, Tiago Manuel Dias Correia, elsõ manchesteri edzésemre készülök. Délelõtt 9 óra. Már reggel 6 óta a szállodai szobában ücsörgök az ágy szélén. Egyszer csak kopognak.
- Come in! - szóltam halkan, remélve, hogy jól ejtettem ki elsõ angol mondatomat. Az ajtó nyílik és egy vigyorgó alak lép be. Nani az, egy borzalmas tarka ingben feszít.
- Na mi az, te nem készülsz? Megyünk egyet lötyögni. - vágja hozzám lazaán.
 - De, de, már elkészültem. Felõlem indulhatunk. Leérve a szálloda bejárat elé ott virít egy hófehér Lamborghini Gallardo.
- Csak nem.. ?
- De bizony haver, ez az én verdám, hasít, mint a veszedelem. Kipróbálod?
- Nem, köszi! Talán majd máskor.
 

 
Honfitársam ezt valamiért nagyon viccesnek találta, oltári röhögésben tört ki, nem zavartatva magát a szálloda elõtt összegyûlt kisebb tömegtõl. Az odaúton kb 50 számot hallgattunk meg a "csoda hifi"-n, de ebbõl az 50-bõl egy sem tartott fél percnél tovább, mindig továbbléptette. Látva Nani hiperaktív megnyilvánulását, nekiszegeztem a kérdést:
 - Te miattam pörögsz ennyire? Háthatóan rosszul vette a kérdést, mert az út hátralevõ részében nem szólt hozzám. Így legalább egy számot végighallgattunk.

Megérkezve az edzõközpontba, mely kívülrõl igen pazarnak tûnt, már vártak ránk a sajtótól. Szerencsére a helyi alkalmazottak gyorsan kimentettek a karmaik közül. nem jutottam messzire, a bejárati ajtó elõtt két sráccal futottunk össze. Hamar felismertem õket, Evra és Park voltak azok. Nani és Evra lezavart egy röpke 2 perces kézfogást, ezalatt Park a szemöldökét vonogatta.
Hirtelen azt vettem észre, hogy az apró francia srác már a vállamat fogja és valamit eszméletlenül hadar.
- Haver, hogy állsz a lányokkal?
- Nincs barátnõm.
- Áááh, csak azt ne mondd, hogy neked sem tetszenek az angol lányok! De egy percig se aggódj, majd mi Ji-vel megmutatjuk, hol vannak a tuti csajok! Igaz Ji? Ji, milyenek a manchesteri lányok? Szépek ugye? Na mondd már!






A koreai srác csak vigyorgott, de egy szót sem szólt. Nagy röhögcsélés közepette lépdeltünk az öltözõ felé, aminek ajtaján belépve hirtelen szembe találtam magam Ryan Giggs-szel. A lélegzetem is elállt. Elõttem egy legenda. Aztán körbe nézve a teremben, csupa ismerõs arcokat láttam, de hamar rájöttem, hogy én itt új vagyok, az arcok pedig a TV-bõl ismerõsek. A döbbenetbõl felocsúdva csak ennyit tudtam mondani:
- Olá pessoal, Bébé meu nome e eu sou o novo garoto! (portugál, jelentés: Szevasztok srácok, az én nevem Bébé és én vagyok az új fiú!)
O'Shea rohant felém, megrázta kezemet és hangosan üdvözölt:
- Ramos vamos por favor! (spanyol, jelentése: Ramos, kérjük ossza meg!)
Az öltözõ mintha felrobbant volna, akkora röhögés tört ki. Én egy percig csak álltam zavartan, majd nem bírtam tovább, én is dõltem a többiekkel...

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!