Akiket lehetne igazolni

Eme kis cikkben felsorolom azokat a neveket, akikkel szóba hozták a Manchester United-et!

Zárójelbe odaírom, hogy jelenlegi formája, ára, habitusa szerint van-e szerintem esély a klubváltására, tárgyalásra.
 

Suarez: (elmenni biztosan el fog, de véleményem szerint nincs meg a megfelelõ ár-érték arány, magas az ára, ráadásul neki egy latinos bajnokság sokkal jobban feküdne. Nem lepõdnék meg egy Real vagy Inter ajánlaton)

Hamsik: (nagyban függ a jövõje a Napoli helyezésétõl. Ha nem lesznek BL indulók, szerintem vált. De csak nagyon borsos áron. Megjegyzem, hogy a nápolyi maffia keze is pénzeli Hamsikot, aki politikai nézeteivel és mentalitásával a legnagyobb kedvenc. Több kép is készült róla, amint a maffiavezérrel fegyverrel pózol ölelkezve...Helyezés és pénz kérdése) Ára: 20-25 millió euró.

Neuer: talán a legkönnyebben megszerezhetõ játékos lenne, azonban még Németországban sem nyert semmit, és a kapust keresõ Bayern toronymagas esélyes a szerzõdtetésére. Ott biztos kezdõ lenne, válogatott garantált, akárcsak a BL szereplés. A Schalke idén kapitulált, nem tudják megtartani. ára: 12-15 millió euró

Adler: többször kijelentette, hogy távozni akar, ráadásul a szerzõdésében MU-s kitétel is szerepel. Jó kapus, de a mi játékunkba nem illik bele, mivel rengeteg potyát kap, és a labdával földön nem bánik jól. A mi játékunk alapja pedig az, hogy a kapus 5. hátvédként szerepel sokszor. Rengeteg a hazatett labda. Ára 8-20 millió euró.

Bastos: nagy az esély az érkezésére. Folyamatosan kimagaslót nyújt a gyengélkedõ Lyonban. Kinõtte a francia bajnokságot, remek a rúgótechnikája, több poszton is bevethetõ. Giggs esetleges háttérbe szorulása miatt kell majd egy balszélsõ, ráadásul Evra vésztehermentesítését is megoldhatná. Nagy vétel lenne. Az ára 10-15 millió euró.

Benzema: abszolút pletyka, semmi esély nincs az átigazolására. Higuain mellett a Real egyetlen épkézláb erõcsatára. Stabil helye van Madridban.

Lass: Jó szûrõ, azonban Mourinho kijelentette, hogy számít rá, Khedira és Alonso mögött 3. számú szûrõ. Elégedetlen helyzetével, azonban a mi játékrendszerünkbe túlzottat visszavont szerepe miatt nem nagyon férne be ha nem lenne távozó. Ára: 10 millió euró körül.

Defour: a belga csodagyereknek egykor kikiáltott középpályás évek óta hangoztatja, hogy Ferguson levelekkel bombázza és figyelik. Azonban mindig megsérül. Sérülékenysége a nem éppen durva belga bajnokságban rémesen hasonlít Hargo formájára. Elég nagy kockázat lenne a leigazolása. Ára: 7-10 millió euró.

Lukaku: az Anderlecht 17 éves feketebõrû csodagyereke ontja a gólokat. 18 éves koráig mindenképp Belgiumban marad. Kijelentette, hogy álma a Real Madrid. ára: 15-20 millió euró.

Hazard: a Lille belga középpályása berobbant a köztudatba. Folyamatos játéklehetõséget kap a francia listavezetõ Lille-ben. Gólerõs, de elsõsorban kreatív szélsõjátékával emelkedik ki. Jövõje nagyban függ a Lille esetleges BL indulásától. ára: 15 millió euró.

Henderson: Hargo esetleges elvesztése esetén szinte biztosan az Old Traffordra kerül a két klub jó kapcsolatának és angol nemzetisége miatt. Ára: 10 millió euró. De esetlegesen ez csökkenhet egy Welbeck csereügylet keretében.

Douglas Costa: a brazil játékmester elsõ európai évében brillírozik Ukrajnában, fiatal kora ellenére meghatározó szerepet tölt be a Sahtar BL menetélésben és nagy valószínûséggel újabb bajnoki címében. Álma a Manchester United. Ukrán és angol lapok szerint is folyamatosan figyelik. A gond, hogy a Sahtar nem éppen egy csóró klub és esze ágában sem lesz elengedni legújabb brazil játékosukat, akinek a kivásárlási ára 30 millió euró. Szinte kirobbanthatatlan.

Rodwell: szerintem pletyka. Az Evertonban sem játszik kulcsszerepet, ráadásul nem is az a kimagasló játékos. Bár ez mostanában a klub átigazolási politikájánál nem is elõny... Rodwell jól érzi magát Liverpoolban, nem akar elmenni.

Hulk: a Porto szárnyal vele, vezeti a portugál góllövõlistát, újra brazil válogatott lesz. Jövõje nagyban függ a Portotól. Ha a BL-ben indulnak, valószínûleg marad a biztos játék reményében. Ha viszont eladják, és Falcao mellé feltöltik egy újabb dél-amerikai játékossal a fedezetet, akkor fél Európával meg kell küzdenie csapatunknak. Queiroz személye elõnyt jelenthet. Játéke tökéletesen illik Angliához. Gólerõs, agresszív. Ára: 20 millió euró.

Young: A Villa motorja. Houllier új csapatot épít, aminek egyik alappillére õ lenne. Azonban ha a Villa esetlegesen szégyenszemre kiesik az élvonalból, Young biztosan távozik. Giggs szerepe itt is kulcs. Nagyban rajta múlik a szélsõvásárlás. Young-on is nagy a döntési kényszer: nyárig kihúzza és kitart az óriási erõsítéseket tervezõ Villa mellett, vagy elmegy egy nagyobb csapatba. Angol források szerint a Liverpool a legnagyobb esélyes. Ára: 20 millió font (kiesés esetén ez drasztikusan csökken)

És még van pár játékos, akik szóbakerültek, de szerintem azok még a pletykánál is kevesebbek.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!