Tippmix tippek és nyereményjáték



A mai napon elindul a Tippmix Tippek rovat, ahol megnézheted, hogy én mire fogadok, vagy fogadnék. Ráadásul emellett egy nyereményjátékkal is kedveskedek Nektek.
 



Nyereményjáték
Elõször is kezdem a nyereményjátékkal. A bal oldalon látható könyvet lehet megnyerni, amiben a Manchester United legjobb 50 futballistájáról olvashat majd a szerencsés nyertes.
 
Ahhoz, hogy nyerj nem kell mást tenned, mint napról- napra ellátogatni a blogomba és megosztani a véleményedet az adott cikkel kapcsolatban!
Természetesen nem fogom azt figyelni, hogy mindenhova írtál –e, mert nem az a cél, hanem az, hogyha van egy gondolatod az adott témáról, akkor oszd meg másokkal is. Ez a játék csak mégjobban ösztönözni szeretne Titeket a hozzászóláshoz és az aktivitáshoz. (Persze nem mintha ezzel eddig gondok lettek volna). :)
 
A sorsolás december 6-án, Mikulás napján lesz tartva, tehát akár ezt is hozhatja Neked a Mikulás.
 
Tippmix Tippek
Most viszont áttérnék a „Tippmix Tippek” rovatra, amivel remélhetõleg hetente többször is jelentkezni fogok majd. Ez csak attól függ, hogy lesz –e rá igény, és hogy milyen meccsek vannak azon a héten. (Egyébként a fórumon már indult egy topik, amiben megbeszélhetjük egymással a tippeket, ezt itt találjátok: ITT)
 
Nincs is jobb idõ, mint most elkezdeni a tippelést, hiszen a mai napon elkezdõdnek a válogatott mérkõzések.
Bevallom õszintén, hogy olyan meccsekre nem szoktam fogadni, ami 1,01 és 1,10 között van, mert azon igazándiból csak bukni lehet, nyerni nem.
A mai és a további Tippmix Tippek szorzói mindig a lottózók szorzóit fogja mutatni, tehát más internetes sportfogadói oldalaké lehet más- akár még jobb is.
 
 
 
Mindig két listát fogok összeállítani. Egy rizikósat, amit csak a megérzések alapján teszek meg, és egy „tutit”, tehát olyan meccseket amiknek a szorzója nem nagyobb 1,4-nél. Egyébként már a fórumon is említettem egyik ismerõsömet, aki szerint nem érdemes 4 meccsnél többet tenni, de inkább 3 meccs megtétele az ajánlatos. (Ezenfelül úgy érdemes megtenni azt a három mérkõzést, hogy az eredõ odds minimum elérje a 2-õt!)
 
Nem is húzom tovább a szót, itt a lista, amit én megtennék. Ja, és persze várom a véleményeiteket, hogy Ti mit tennétek meg, vagy mit tettetek meg, és még azt, hogy szerintetek van -e esélye a két szelvénynek?
 
„A tuti” :
 
Hong Kong - Paraguay  V 1,23
Hollandia – Törökország H 1,40
Montenegró – Azerbajdzsán H 1,40
 
Eredõ odds: 2,41
 
„A rizikós”:
 
Szlovákia – Bosznia Hercegovina H 2,00
Dánia – Csehország H 2,25
Bulgária – Szerbia H 2,43
Eredõ odds: 10,935
 
A sikertelen tippjeimért felelõsséget nem vállalok!
 
Nyereményjátékra, hozzászólásra fel!
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!