Herrera örül bemutatkozásának

Miután teljesítményével hozzásegítette csapatát a 7-0-s sikerhez és ezzel kiérdemelte a találkozó legjobbja címet, Ander Herrera elmondta, olyan élményben volt része bemutatkozása során, amit soha nem fog elfelejteni.


A spanyol játékos a három középpályás egyike volt - honfitársa, Juan Mata és Darren Fletcher mellett - aki a kezdõcsapatban helyet kapott és Pasadenában végig a pályán is lehetett. Kiválóan játszott és néhány gólban nyakig benne volt a második játékrészben, õ maga pedig elmesélte, a fellegekben járt, amiért ilyen emlékezetes bemutatkozást produkált.

 

"Egy álom volt a vörös mezben játszani - mindig magamnál fogom tartani ezt a mezt. Reményeim szerint ez csak a kezdete a rengeteg mérkõzésnek, amit a Unitedben játszhatok" - mondta a ManUtd.com-nak. "Nem csak én, de úgy gondolom az egész csapat élvezte a találkozót és jól játszott. Ez az elsõ meccs és jó dolgokat tettünk. Jó lépés ez, mindannyian nagyon örülünk."

 

 

Az utóbbi napokban, Los Angeles-ben megtartott kemény edzések után Herrera elégedett a teljesítménnyel és az eredménnyel, és úgy véli, a gyõzelemre kell építeniük.

 

"A menedzser a találkozót követõen elmondta, hogy elégedett volt a játékkal és a jó teljesítménnyel, de azt akarja, hogy folyamatosan javuljunk. Keményen kell dolgoznunk. Nagyszerû eredmény a 7-0, de ez egy barátságos mérkõzés. Fontos, hogy ilyen gyõzelemmel kezdjünk és ez segíteni fog nekünk a további fejlõdésben."

 

Amikor arról kérdezték, mi volt a legnagyobb dolog bemutatkozása során, Ander így felelt: "A szurkolók és a klub iránti szeretetük. Több, mint 80 ezren szurkoltak nekünk - ez hihetetlen. Rengeteget köszönhetünk nekik!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!