Milk Cup: Elõdöntõs a csapat

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United ismét képviselteti magát a rangos, északír utánpótlástornán.


A Milk Cup évek óta a United U17-es csapatának kedvelt nyári, felkészülésre szolgáló sorozata. Az 1983 óta megrendezésre kerülõ Premier-sorozatban a Vörös Ördögök már tizenegy alkalommal döntõztek, melybõl ötször gyõztesként kerültek ki és mivel tavaly is a manchesteriek diadalmaskodtak, így címvédõként szerepelnek ebben az évben. 

 

Többek között olyan manchesteri játékosok is szerepeltek ezen az utánpótlás tornán korábban, mint Ryan Giggs, Paul Scholes, Wes Brown, Michael Carrick, Wayne Rooney, Owen Hargreaves, Jonny Evans vagy épp Gary Neville, Nicky Butt és Danny Welbeck, de más csapatokban igen ismertté vált labdarúgók is megfordultak ezen a tornán. Szerepelt itt Mats Hummels, Radamel Falcao, Jermaine Defoe, Sergio Busquets is.

 

Paul McGuinness csapata címvédõhöz méltó módon szerepelt eddig és már az elõdöntõre vár, miután három eddigi találkozója során nem talált legyõzõre. Az elsõ mérkõzésen, a Gold Coast Academy ellen komoyl erõdemonstrációt mutatott a csapat és 11-0-val átgázolt ellenfelén. Demetri Mitchell négy gólt szerzett ezen a találkozón, mellette Marcus Rashford duplázott, akárcsak a Unitednél próbajátékon szereplõ Ogo Obi. Zachary Dearnley, Jordan Thompson és Travis Johnson pedig 1-1 góllal segítette csapatát. 

 

 

Következett a Co.Armagh gárdája, amely szintén nem tudott betalálni a manchesteri kapuba, ellenben Mitchellék hármat lõttek. Demetri megszerezte ötödik gólját a tornán, mellette Thompson és Rashford volt eredményes.

 

A CSKA Moszkva elleni találkozón az oroszok szereztek vezetést, de Callum Gribbin hamar kiegyenlítette az állást, sõt Marcus Rashford góljával már a Unitednél volt az elõny. Rashford felzárkózott Mitchell mögé a házi góllövõlistán, hiszen a csatár mindhárom meccsén eredményes tudott lenni és már négy gól szerepel a neve mellett. A moszkvaiak egy szabadrúgásból még egyenlíteni tudtak, de ezzel az eredménnyel is az elõdöntõbe jutott a McGuinness-csapat.

 

Az elõdöntõre a mai napon kerül sor, a United a Partick Thistle ellen lép pályára a Coleraine Showgroundon.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!