Foster: Nem bántam meg a döntésemet

Ben Foster nem bánta meg, hogy elhagyta a Manchester United csapatát a nyáron és a Birmingham Cityhez igazolt, ahol visszanyerte korábbi kiváló formáját.


Az angol válogatott hálóõr örül, hogy megmenekült a Vörös Ördögöknél uralkodó nyomás alól, amire úgy emlékszik vissza, mint fojtogató idõszakra, mert 2 elhullajtott pont már a „világ végét” jelentette.
 

Birminghamben nem ilyen magasak az elvárások, és Foster sokat profitált az Old Trafford elhagyásából, mivel ismét kiváló formában véd új csapatában, sõt a válogatottba is visszakerült a Világbajnokság után. Foster számára azonban még mindig fájó seb, hogy kimaradt a Dél-Afrikába utazó keretbõl, de azóta úgy véd, hogy igazolni látszik Sir Alex Ferguson elhamarkodottnak vélt kijelentését, hogy „õ lesz az angol válogatott elsõ számú kapusa a következõ 10 évre”.

 


 

A United menedzsere Edwin van der Sar szezon végi visszavonulása után ismét kénytelen lesz kapus után nézni a játékospiacon, pedig ki tudja mi lett volna, ha Foster még 1 évet az Old Traffordon marad. A fiatal kapus azonban nem is gondol erre, jól érzi magát Birminghamben.
 

„Imádok itt védeni, soha nem élveztem még ennyire a játékot, örülök, hogy nem ragadtam ott.” – mondta Foster, aki májusban 6 millió fontjába került új csapatának.
 

„Nem igazán vagyok naprakész a Manchester Unitedet illetõen, megnézem az eredményeiket, de semmi több. Nem mennék vissza oda.”
 

The Guardian


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!